Viral|28.09.2024 04:00

Γυναίκα ζήτησε διαζύγιο μετά από μόλις 40 ημέρες γάμου επειδή... ο άντρας της δεν έκανε μπάνιο!

Newsroom

Διαζύγιο ζήτησε γυναίκα στην Ινδία μετά από μόλις 40 ημέρες γάμου, λόγω της... κακής υγιεινής του συζύγου της.

Η γυναίκα διαμαρτυρήθηκε στο τοπικό συμβουλευτικό κέντρο, λέγοντας ότι ο σύζυγος της έχει πλυθεί μόλις έξι φορές τις τελευταίες 40 ημέρες κι αυτό επειδή επέμενε η ίδια, φοράει βρώμικα ρούχα και η αναπνοή του μυρίζει άσχημα. Όταν ο σύζυγος κλήθηκε εκεί παραδέχθηκε ότι κάνει μπάνιο μία με δύο φορές τον μήνα και ότι συνηθίζει να πλένεται με νερό τοπικά.

Ένας από τους συμβούλους του οικογενειακού κέντρου δήλωσε στους δημοσιογράφους ότι οι νεόνυμφοι άρχισαν να τσακώνονται λίγες εβδομάδες μετά το γάμο. Τελικά, η γυναίκα εγκατέλειψε τη συζυγική στέγη και επέστρεψε στο σπίτι των γονιών του. Λίγο αργότερα, η οικογένειά της υπέβαλε καταγγελία για παρενόχληση λόγω προίκας.

Μαθαίνοντας για την απόφασή της συζύγου του να τον χωρίσει, ο άνδρας υποσχέθηκε να βελτιώσει την υγιεινή του και να κάνει μπάνιο σε καθημερινή βάση, αλλά η οικογένεια της νύφης δεν ήταν πρόθυμη να συμφιλιωθούν μαζί του.

Όσο παράξενο και αν ακούγεται αυτό, δεν είναι η πρώτη φορά που η κακή υγιεινή οδηγεί ζευγάρι στο διαζύγιο. Ένας άνδρας στην Ταϊβάν είχε χωρίσει τη σύζυγο του, επειδή εκείνη έκανε μπάνιο μόνο μία φορά το χρόνο, ενώ ένας Ινδός υπέβαλε αίτηση διαζυγίου, επειδή η σύζυγος του έκανε μπάνιο μόνο μία φορά κάθε δέκα ημέρες.

χωρισμόςδιαζύγιομπάνιοειδήσεις τώρα