Viral|06.10.2024 04:00

Αγόρι που παραπονιόταν για δυσοσμία είχε κολλημένη μία βίδα στο ρουθούνι του

Newsroom

Άναυδοι έμειναν οι γιατροί στην Κίνα, όταν εντόπισαν ένα περίεργο μαύρο αντικείμενο στο αριστερό ρουθούνι αγοριού, που παραπονιόταν εδώ και 2 χρόνια για μία περίεργη δυσοσμία.  

Το 7χρονο αγόρι παραπονιόταν στους γονείς του για μία άσχημη μυρωδιά, αλλά δεν του έδιναν σημασία. Καθώς τα παράπονα του έγιναν όλο και συχνότερα τις τελευταίες εβδομάδες, αποφάσισαν να τον πάνε σε γιατρό για να τον εξετάσει. 

Ήταν καλυμμένη με ρινικές εκκρίσεις και πύον 

Κατόπιν ακτινογραφίας ανακάλυψαν μια μυστηριώδη μαύρη μάζα στο ένα ρουθούνι του. Μάλιστα, βρισκόταν τόσο ψηλά στη ρινική κοιλότητα που οι γιατροί ανησυχούσαν ότι  μπορεί να του προκαλέσουν σοβαρή βλάβη, στην προσπάθεια τους να την αφαιρέσουν. Όμως και να την αφήσουν στη μύτη δεν αποτελούσε επιλογή, καθώς είχε προκαλέσει τοπική μόλυνση.

Τελικά, ένας εξειδικευμένος ωτορινολαρυγγολόγος χειρούργησε το αγόρι, απομακρύνοντας επιτυχώς το αντικείμενο από τη μύτη του. 

Αφού το καθάρισαν από τα στρώματα ρινικών εκκρίσεων και αποξηραμένου πύου,που το είχαν καλύψει, συνειδητοποίησαν ότι ήταν μια μεταλλική βίδα.

δυσοσμίαΚίναμόλυνσηειδήσεις τώρα