Viral|16.10.2024 07:19

Viral 94χρονη TikToker που εξηγεί γιατί χώρισε: «Πείτε στους παππούδες σας ότι είμαι ξανά ελεύθερη»

Newsroom

Η 94χρονη γιαγιά Droniak είναι πια η σταρ του TikTok έχοντας κατακτήσει τις καρδιές των ακολούθων της με τα βιντεάκια της.

Πρόσφατα ανακοίνωσε ότι χώρισε από τον σύντροφό της, ενώ τώρα με νέο βίντεό της έδωσε στη δημοσιότητα τη λίστα με τους -ξεκαρδιστικούς- λόγους οι οποίοι οδήγησαν στον χωρισμό.

Ανάμεσα στους λόγους όπως είπε, ήταν οι κακές του συνήθειες στην οδήγηση και το φαγητό, ενώ η 94χρονη γιαγιά τόνισε ότι δεν θα δεχόταν ποτέ να της πει κάποιος να σωπάσει μέσα σε μια σχέση.

Απαριθμώντας τους λόγους ανέφερε: «Μια φορά μου είπε να σκάσω και αυτό δεν το δέχομαι. Κανείς δεν μου λέει να σκάσω! Δεν είναι ευγενικό και δεν πρέπει ποτέ να το ανεχόμαστε από κανέναν».

Παράλληλα, η 94χρονη σταρ υπενθύμισε στους θαυμαστές της ότι είναι ελεύθερη, γράφοντας: «Πείτε στους παππούδες σας ότι είμαι ξανά ελεύθερη στην αγορά».

Χαμός με τους 14 εκατομμύρια ακολούθους στο TikTok

Μέσα από μια σειρά βίντεο που αναρτά στα social media κατάφερε να κερδίσει πάνω από 14 εκατομμύρια ακολούθους στο TikTok και τριπλασίασε τους ακολούθους της τα τελευταία δύο χρόνια, συνεχίζοντας να... εμπνέει με τις συμβουλές της για τα ραντεβού.

Η φήμη της 94χρονης εκτοξεύτηκε, όταν είχε ανεβάσει βίντεο στο οποίο επιλέγει ρούχα για την... κηδεία της. Το βίντεο «κέρδισε» τον κόσμο και εκατομμύρια προβολές κι έκτοτε ό,τι δημοσιεύει γίνεται viral.

ειδήσεις τώραTikTokβίντεοχωρισμόςειδήσειςηλικιωμένη