Viral|29.01.2020 13:06

Τα οργισμένα tweets της Ellen Pompeo: Ποιοι εκμεταλλεύονται τον θάνατο του Κόμπι Μπράιαντ

Newsroom

Η 49χρονη σταρ της βραβευμένης τηλεοπτικής σειράς «Grey's Anatomy» Έλεν Πομπέο (Ellen Pompeo) χρησιμοποιεί τα social media για να εκφράσει την άποψή της πάνω σε σημαντικά θέματα της επικαιρότητας. Τις τελευταίες ώρες η Πομπέο έχει οργιστεί με το πώς χειρίστηκαν τα media την είδηση του θανάτου του Κόμπι Μπράιαντ (Kobe Bryant) και της 13χρονης κόρης του.

Η ηθοποιός μέσα από το Τwitter καταδίκασε την επιλογή του TMZ να βγάλει πρώτο το ρεπορτάζ πριν ακόμα προλάβει να το ανακοινώσει κάποιος αρμόδιος φορέας στην οικογένειά του Κόμπι, αλλά και στις οικογένειες των επτά ακόμα επιβατών του μοιραίου ελικοπτέρου.

«Αναρωτιέμαι γιατί η αστυνομία έδωσε στον (Harvey Levin σ.σ. ιδιοκτήτης του TMZ) όλες αυτές τις ευαίσθητες πληροφορίες. Αναρωτιέμαι γιατί ο Harvey Levin διαγράφει φωτογραφίες γυναικών που έχουν δεχθεί επίθεση ή παρενόχληση… που ήταν θύματα. Γιατί εκμεταλλεύεται γυναίκες που έχουν κακοποιηθεί. Γιατί αυτός ο άνθρωπος είναι γενικά στο χώρο» έγραψε στο πρώτο της tweet η Ellen Pompeo ανοίγοντας διάλογο με τους χρήστες των social media 

T
T
T
T

Greys AnatomyΚόμπι Μπράιαντ