Viral|22.03.2020 13:26

Πιερία: Oι djs έκαναν πάρτι στα μπαλκόνια τους και σκόρπισαν νότες αισιοδοξίας

Newsroom

Η ιδέα ήρθε από τον παραγωγό μουσικών εκδηλώσεων με έδρα την Κατερίνη, Βασίλη Κοντοκώστα και στο αρχικό του κάλεσμα ανταποκρίθηκαν άλλοι 2-3 DJs. Σήμερα που η λίστα έχει κλείσει, 40 μουσικοί παραγωγοί από την Κατερίνη και τα παράλιά της –Κορινός, Νέοι Πόροι, κ.ά.-, μέχρι τα ορεινά –Λιτόχωρο, Βροντού- επέλεξαν τα αγαπημένα τους τραγούδια και έβγαλαν τα μηχανήματά τους στο μπαλκόνια, συμμετέχοντας στο μεγάλο πάρτι που διοργανώθηκε την νύχτα του Σαββάτου, 21 Μαρτίου. 

«Βιώνουμε όλοι μια δύσκολη κατάσταση, την οποία δυστυχώς βιώνουμε κλεισμένοι στα σπίτια μας, για τον φόβο του κορονοϊού. Σκέφτηκα πως θα ήταν καλό να ξορκίσουμε τον φόβο αυτό και να διασκεδάσουμε τους γείτονές μας, να δώσουμε χαρά σε όσους μένουν μόνοι και όσους είναι με τις οικογένειές τους στο σπίτι. Κι αυτό το πάρτι θέλουμε να τους μείνει αξέχαστο», είχε δηλώσει μερικές ημέρες νωρίτερα στο ethnos.gr, ο κ. Κοντοκώστας.

Το πάρτι έγινε με μεγάλη επιτυχία, ο κόσμος ανταποκρίθηκε και δημιουργήθηκε ένα συγκινητικό βίντεο με στιγμές από το χθεσινό βράδυ που έφερε μια νότα αισιοδοξίας στην πόλη:

Επί 40 λεπτά και οι 51 DJs έπαιζαν το ίδιο σετ τραγουδιών. Όσοι, δεν είχαν την τύχη να έχουν γείτονα κάποιον από τους DJs αυτούς, συντονίστηκαν στη συχνότητα τοπικών ραδιοφωνικών σταθμών που μετέδιδαν το ίδιο κοινό σετ μουσικής του πρώτου 40λεπτου.

  

ΚορονοϊόςdjπάρτιΠιερία