Νάξος - αγιασμός: Μαθητές βγάζουν τη μάσκα και φιλούν το χέρι του ιερέα
Σε αυτό το σχολείο στη Νάξο, οι μάσκες ήταν απλώς ένα αξεσουάρ🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

«Περίπατο» πήγαν τα μέτρα προστασίας για τη διασπορά του κορονοϊού σε σχολείο στη Νάξο κατά τη διάρκεια του χθεσινού αγιασμού. Μαθητές συνωστίζονται μέσα στη σχολική αίθουσα υπό το βλέμμα δασκάλου και ιερέα. Λίγα λεπτά αργότερα, βγάζουν ένας - ένας τις μάσκες τους και φιλούν το χέρι του Ιερέα ο οποίος βρέθηκε στο σχολείο για τον αγιασμό αλλά και για να ευχηθεί στα παιδιά καλή σχολική χρονιά.
Στο μεταξύ, δύο κρούσματα κορονοϊού επιβεβαιώθηκαν το τελευταίο 24ωρο στη Νάξο στο νοσοκομείο του νησιού.
Σύμφωνα με το naxostimes.gr, πρόκειται για ζευγάρι, γυναίκα και άνδρα, που βρέθηκαν θετικοί στον κορονοϊό μετά από δειγματοληπτικό έλεγχο που πραγματοποιήθηκε στο νοσοκομείο του νησιού και σχετικές εξετάσεις.
Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες η γυναίκα παρουσίασε συμπτώματα και διακομίστηκε τα ξημερώματα (περίπου στις 02:30) με ελικόπτερο, μέσα σε ειδική κάψουλα, σε νοσοκομείο αναφοράς στην Αθήνα. Όσο για τον άντρα, είναι ασυμπτωματικός και βρίσκεται στο νησί, σε καραντίνα.
ΕΥΔΑΠ: Οριζόντιες αυξήσεις στο πάγιο εν μέσω λειψυδρίας - Το νέο τιμολόγιο και οι αντιφάσεις του
Το αγροτικό πιέζει τη ΝΔ: Ανησυχία για την περιφέρεια και το «βαρύ» της κλίμα - Τα μηνύματα των δημοσκοπήσεων
Πανάκριβο το φετινό εορταστικό τραπέζι: Πόσα παραπάνω θα πληρώσουμε στο ρεβεγιόν - Οι μεγαλύτερες αυξήσεις
Ιδού η Ρόδος ιδού και ο σουλτάνος… Οι Ιππότες λυγίζουν από τον Σουλεϊμάν τον Μεγαλοπρεπή
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr




