Viral κρεοπωλείο στη Θεσσαλονίκη δίνει τη λύση κατά της ακρίβειας - «Αλμυρό το αρνί, αγοράστε σουβλάκια»
Viral έχει γίνει τις τελευταίες ώρες κρεοπωλείο στη Θεσσαλονίκη🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋ 🗣️ Ανοικτό για σχολιασμό

Καθώς φέτος η τιμή του αρνιού είναι τσουχτερή, ένα κρεοπωλείο στον Εύοσμο Θεσσαλονίκης προτρέπει τους πελάτες του να αγοράσουν σουβλάκια αντί για αρνί.
Μάλιστα τους συμβουλεύει να κάνουν όσο πιο νωρίς γίνεται τις παραγγελίες τους, λόγω της μεγάλης ζήτησης!
Όπως ανέφερε ο ιδιοκτήτης της επιχείρησης στην ΕΡΤ, ενώ η τιμή των αμνοεριφίων ανά κιλό ξεκίνησε από τα 13 ευρώ, σήμερα οι καταναλωτές το είδαν κρεμασμένο στο τσιγκέλι στα 15,80, ενώ, τις επόμενες ημέρες πιθανώς το κόστος σε αυτά να αυξηθεί κι άλλο.
Ωστόσο, όπως εκτιμά ο Μιχάλης Μαγδάκης αρκετοί θα είναι και πάλι εκείνοι οι οποίοι θα αγοράσουν το πατροπαράδοτο αρνάκι ή κατσικάκι για το πασχαλινό τραπέζι αλλά σίγουρα σε πολύ μικρότερες ποσότητες.
Τέμπη: Σοκάρουν οι καταθέσεις των πυροσβεστών - «Μας πίεσαν να υπογράψουμε την αυτοψία»
Βόλος: Τραγωδία με δύο νεκρούς σε σύγκρουση μηχανής με αγροτικό
Χρυσός Καραλής στο Ευρωπαϊκό κλειστού στίβου: Ο Manolo για πρώτη φορά πρωταθλητής Ευρώπης!
Γερμανία: «Θα συζητήσουμε για πυρηνικά όπλα με Γαλλία - Βρετανία», λέει ο Μερτς
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr