Γαλλία: Σπιτονοικοκύρης αφαίρεσε πόρτες και παράθυρα από το σπίτι για να διώξει τους ενοικιαστές - Ο λόγος
Οχύρωσε τα παράθυρα και τις πόρτες με χαρτόνι🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Ένας ιδιοκτήτης στη βόρεια Γαλλία προσπάθησε να διώξει τους ενοικιαστές του, αφαιρώντας τις πόρτες και τα παράθυρα του ακινήτου του επειδή καθυστέρησαν να τον πληρώσουν.
Οχύρωσε τα παράθυρα και τις πόρτες με χαρτόνι
Συγκεκριμένα, στις 20 Δεκεμβρίου, μια ομάδα εργατών έφτασε στο ακίνητο και άρχισε να αποσυναρμολογεί τις πόρτες και τα παράθυρα με το πρόσχημα της αντικατάστασής τους. Ωστόσο κάτι τέτοιο δεν έγινε...και οι ενοικιαστές έμειναν στο κρύο υπό τον φόβο πιθανής εισβολή όλες τις ώρες της ημέρας και της νύχτας.
Σύμφωνα με τους ενοικιαστές η ομάδα φόρτωσε τις παλιές πόρτες και τα παράθυρα σε ένα αυτοκίνητο και έφυγαν, με τους ίδιους να προσπαθούν να επικοινωνήσουν με την ιδιοκτήτρια όμως χωρίς αποτέλεσμα.
Μην έχοντας άλλη επιλογή, η γυναίκα οχύρωσε τα παράθυρα και τις πόρτες με χαρτόνι.
Επικοινωνώντας με τα γαλλικά μέσα ενημέρωσης, η ιδιοκτήτρια ανέλαβε την ευθύνη των πράξεών της, παραδεχόμενη ότι έβαλε να αφαιρέσουν τις πόρτες και τα παράθυρα του ακινήτου της, προσθέτοντας ότι το έκανε μόνο και μόνο επειδή η ενοικιάστρια δεν τήρησε το δικό της μέρος της συμφωνίας.
«Δεν ασφάλισαν το σπίτι. Στην πραγματικότητα, είχαμε συμφωνήσει μαζί ότι θα πλήρωνε εκείνη. Μου χρωστάει ενοίκιο πέντε μηνών», δήλωσαν στο France Info.
Στοιχεία σοκ για την παραβατικότητα των ανηλίκων στις ηλικίες 8-14 ετών και την αύξηση παραμέλησης ανηλίκων από τους γονείς
Η... μουντζούρα Δοξιάδη στον ανασχηματισμό, τα καλά και τα κακά μαντάτα του Γκρίνμπεργκ και ένα κουίζ για την Alpha Bank
«Δεχόμαστε απειλές– Μας απειλούν με βόμβα»: Τι καταγγέλλει ο νομικός σύμβουλος Εθνικής Πινακοθήκης
Τι προηγήθηκε της παραίτησης Δοξιάδη - Ποιες θα είναι οι επόμενες κινήσεις της κυβέρνησης
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr