Ενότητες στο άρθρο: 📌 Ο λόγος
Άλιμος: Ηλικιωμένη βρέθηκε ξαφνικά να... κολυμπάει σε λίμνη από βοθρολύματα στην παραλιακή
Τι συνέβη🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Ένα απίστευτο περιστατικό σημειώθηκε στη λεωφόρο Ποσειδώνος, όταν μια ηλικιωμένη σκόνταψε και βρέθηκε ξαφνικά να κολυμπά σε βρώμικα νερά.
Ο λόγος
Το περιστατικό συνέβη το περασμένο καλοκαίρι, στη λεωφόρο Ποσειδώνος, όταν κομμάτι δρόμου μετατράπηκε σε λίμνη λόγω της υπερχείλισης αγωγού λυμάτων της ΕΥΔΑΠ, με αποτέλεσμα η γυναίκα να βρεθεί να κολυμπά μέσα σε βρώμικα νερά.
Το περιστατικό ανέφερε στον ΣΚΑΪ ο δήμαρχος Αλίμου, Ανδρέας Κονδύλης, με αφορμή το γνωστό πρόβλημα με την υπερχείλιση των του αγωγού που είχε ως αποτέλεσμα να γεμίσει η παραλιακή λύματα. «Δεν ξέρουμε αν ο κόσμος γνώριζε ότι αυτά είναι βοθρολύματα και τα πάταγε, νομίζοντας ότι είναι βρόχινο νερό», είπε χαρακτηριστικά ο δήμαρχος.
Διαβάστε ακόμη
Η κίνηση του Μαξίμου που τίναξε την συνάντηση στον αέρα, η εκδήλωση του Τσίπρα με πρώην και νυν στελέχη τεσσάρων κομμάτων και οι βολές δια αντιπροσώπων στον Δένδια
Σε πύρινο κλοιό το Ιράν: Η σπίθα που «άναψε» το φιτίλι της εξέγερσης - Θα μπορούσαν οι ΗΠΑ να εμπλακούν;
Από την εγκατάλειψη στη μεγάλη ανάπλαση: Ξεκινά το σχέδιο για τους σταθμούς Λαρίσης και Πελοποννήσου
Πώς θα προχωρήσει από εδώ και πέρα η κυβέρνηση στο αγροτικό - Γιατί δε θα γίνει και δεύτερη συνάντηση σήμερα στο Μαξίμου
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr




