Καιρός|17.06.2023 16:00

Κακοκαιρία - Τρομακτικό βίντεο από τη Χαλκιδική: Χείμαρρος μπαίνει σε εν κινήσει αυτοκίνητο και το παρασέρνει

Newsroom

Σοβαρά προβλήματα προκάλεσε και στη Χαλκιδική η κακοκαιρία, καθώς η έντονη βροχόπτωση μετέτρεψε τους δρόμους σε «ποτάμια».

Ενδεικτικό είναι βίντεο που δημοσιεύθηκε στα social media. Σε αυτό φαίνεται οδηγός στην περιοχή του Διονυσίου, να έχει εγκλωβιστεί στο ΙΧ του, σύμφωνα με το ertnews.gr. Το νερό κάλυψε το όχημα, με αποτέλεσμα το αυτοκίνητο να καταγράψει «τρελή» πορεία μέχρι να επέμβουν τα κλιμάκια της Αντιπεριφέρειας. Ευτυχώς, όπως αναφέρουν τα τοπικά Μέσα, ο οδηγός κατάφερε να βγει εγκαίρως από το όχημά του χωρίς να κινδυνεύσει.

Πάνω από 400 κλήσεις στην Πυροσβεστική - Ταλαιπωρία για νεφροπαθείς

Την ίδια ώρα, οι κλήσεις στην Πυροσβεστική Υπηρεσία, έχουν φτάσει τις 450 στην ευρύτερη περιοχή της Θεσσαλονίκης. Ήταν αναμενόμενη η αύξηση τους αφού οι επαγγελματίες άνοιξαν τις επιχειρήσεις και τα μαγαζιά τους. Σε πάρα πολλές περιπτώσεις δεν μπορεί να γίνει άντληση λόγω χαμηλής στάθμης.

Μάλιστα, πυροσβεστικά οχήματα έχουν μεταφέρει 25 νεφροπαθείς σε προγραμματισμένα ραντεβού για αιμοκάθαρση, καθώς υπάρχουν τουλάχιστον 40 κλήσεις από νεφροπαθείς.

Όλοι έχουν φτάσει στο κέντρο αιμοκάθαρσης αλλά πρέπει να διασχίσουν έναν δρόμο πλημμυρισμένο για να μεταβούν στο κέντρο αιμοκάθαρσης, σύμφωνα με πληροφορίες του ethnos.gr.

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Χαλκιδικήκακοκαιρίαειδήσεις τώρα