Καιρός|26.06.2023 10:12

Αλλοπρόσαλλος ο καιρός για λίγο ακόμα: Πού αναμένονται βροχές σήμερα και πότε θα ανέβει η θερμοκρασία - Η πρόγνωση Μαρουσάκη

Newsroom

Συνεχίζεται η καιρική αστάθεια στη χώρα, με τις βροχές να επιμένουν σε αρκετές περιοχές του ηπειρωτικού κορμού, σύμφωνα με την πρόγνωση του μετεωρολόγου του Open, Κλέαρχου Μαρουσάκη.

Για σήμερα, Δευτέρα θα επικρατεί αστάθεια, με βροχές να εκδηλώνονται προς τις μεσημερινές και απογευματινές ώρες σε Πελοπόννησο, Στερεά Ελλάδα, δυτικό και βορειοδυτικό Αιγαίο. Η θερμοκρασία θα είναι στα κανονικά για την εποχή επίπεδα, με τον υδράργυρο να δείχνει 32 με 34 βαθμούς Κελσίου.

Στην Αττική ενδεχομένως να εκδηλωθούν κάποιες μπόρες προς το απόγευμα, με την αστάθεια να υποχωρεί το βράδυ. Η θερμοκρασία θα κυμαίνεται στους 34 βαθμούς Κελσίου.

Στη Θεσσαλονίκη ο καιρός θα είναι άστατος με μπόρες και καταιγίδες το μεσημέρι, ιδιαίτερα στις περιοχές που βλέπουν θάλασσα. Η θερμοκρασία στους 33 με 34 βαθμούς.

Αύριο, Τρίτη η αστάθεια ξεκινά να περιορίζεται, με προσοχή, ωστόσο, να χρειάζεται στο εσωτερικό της Πελοποννήσου, καθώς μπορεί να έχει έντονα φαινόμενα. Την Τετάρτη υποχωρεί περαιτέρω η αστάθεια ωστόσο όχι σε όλη τη χώρα. 

Όσον αφορά το Σαββατοκύριακο, δεν είναι ξεκάθαρο τι θα γίνει καθώς αναμένεται και μια ψυχρή λίμνη από τα Βαλκάνια που ενδεχομένως να πυροδοτήσει τα ακραία καιρικά φαινόμενα.

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ειδήσεις τώρακαιρός σήμερακακοκαιρίαΚλέαρχος Μαρουσάκηςκαιρός στην Ελλάδαβροχέςκαταιγίδες