Καιρός|06.09.2023 23:51

Κακοκαιρία Daniel: SOS για 10 άτομα που έχουν εγκλωβιστεί σε χωριό της Βόρειας Εύβοιας - «Χρειαζόμαστε άμεσα τρόφιμα, έχουμε μικρά παιδάκια»

Newsroom

Εκτεταμένες καταστροφές έχει προκαλέσει η κακοκαιρία Daniel και στη Βόρεια Εύβοια. Μάλιστα, δέκα άνθρωποι, ανάμεσα τους και παιδιά, έχουν εγκλωβιστεί στην περιοχή Μακρύς Γιαλός και απευθύνουν έκκληση για βοήθεια. Όπως μεταδίδει η ιστοσελίδα Evima, ζητούν να τους φέρει κανείς τρόφιμα και μπαταρίες.

«Χρειαζόμαστε άμεσα τρόφιμα και κάποιον φακό, γιατί είμαστε χωρίς ρεύμα. Επίσης, χρειαζόμαστε και με κάποιον τρόπο να φορτίσουμε ένα κινητό, για να έχουμε μια επικοινωνία, γιατί έχουμε μικρά παιδάκια εδώ έτσι, ώστε αν χρειαστούμε κάτι, να μπορούμε να επικοινωνήσουμε», είπε ένας εκ των εγκλωβισμένων στο τοπικό μέσο.

Στο σημείο προσπαθούν να φτάσουν για να απεγκλωβίσουν την οικογένεια που βρέθηκε σε χωριό της βόρειας Εύβοιας για διακοπές, συνεργεία του δήμου αλλά και της περιφέρειας, ωστόσο αυτό είναι δύσκολο, καθώς το οδικό δίκτυο έχει κοπεί στα δύο από την ισχυρή βροχόπτωση.