Χριστούγεννα: Τα ζεστότερα εδώ και μια δεκαετία - Τους 20 βαθμούς έδειξε το θερμόμετρο
🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Υψηλές για την εποχή μέγιστες θερμοκρασίες σημειώθηκαν τις μεσημεριανές ώρες των Χριστουγέννων, οι οποίες ήταν έως και 7 βαθμούς Κελσίου πάνω από το μέσο όρο της περιόδου 2010-2020, σύμφωνα με το δίκτυο των αυτόματων μετεωρολογικών σταθμών του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών / meteo.gr.
Ο υδράργυρος σε πολλές περιοχές πλησίασε και τοπικά στην Κρήτη ξεπέρασε τους 20 βαθμούς. Οι υψηλότερες μέγιστες θερμοκρασίες καταγράφηκαν σε Παλαιοχώρα Χανίων (20,1), Μακροχώρι Βέροιας (20,1), πόλη Βέροιας (19,9), Δίον Πιερίας (19,9), Πετροκεφάλι Μοιρών (19,9), Καλαμάτα (19,8), Μοσχάτο (19,8) και Σπάρτη (19,8 βαθμοί).

Διαβάστε ακόμη
Η διορία που δίνουν οι αγρότες στην κυβέρνηση - Γιατί αλλάζει ο σχεδιασμός με τον αποκλεισμό της Υψηλής Γέφυρας Χαλκίδας
Σύλλογος Πληγέντων Δυστυχήματος Τεμπών: Ανακοίνωση χωρίς Καρυστιανού - Απάντηση με αιχμές για την έρευνα του ΣΔΟΕ
Σπαρακτική επιστολή εκπαιδευτικού: «Ο εισαγγελέας σε έστειλε να περάσεις Χριστούγεννα στο νοσοκομείο - Είναι ντροπή»
Can Can: Τέλος στη συνεργασία με τον Στέφανο Παπαδόπουλο μετά τις εξελίξεις στην υπόθεση Μαζωνάκη
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



