Μαρουσάκης: Προειδοποίηση για επικίνδυνα καιρικά φαινόμενα - Πότε θα «χτυπήσουν» - Δείτε χάρτες
Ποιες περιοχές θα βρεθούν στο επίκεντρο🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋ 🗣️ Ανοικτό για σχολιασμό

Για επικίνδυνα καιρικά φαινόμενα κάνει λόγο ο μετεωρολόγος του OPEN, Κλέαρχος Μαρουσάκης σε ανάρτηση που έκανε το πρωί της Πέμπτης με αφορμή την κακοκαιρία.
Όπως ο ίδιος εξηγεί, «ισχυρές βροχές - καταιγίδες συνοδευόμενες πιθανόν από χαλάζι, έντονους κεραυνούς αλλά και απότομες ενισχύσεις των ανέμων, αναμένονται από τις αμέσως επόμενες ώρες και από τα βορειοδυτικά».
Πιο συγκεκριμένα
Τα φαινόμενα θα ξεκινήσουν από τα βορειοδυτικά και σταδιακά θα επεκταθούν ανατολικότερα και νοτιότερα για να απασχολήσουν τη Μακεδονία (δυτική, κεντρική), τη Θεσσαλία αλλά και το δυτικό βορειοδυτικό Αιγαίο.
Μέσα στην αυριανή ημέρα θα απασχοληθεί το σύνολο της δυτικής, κεντρικής και νότιας χώρας (μέχρι και τα δυτικότερα - βορειοδυτικότερα τμήματα της Κρήτης) και με έμφαση θαλάσσιες - παραθαλάσσιες περιοχές αλλά και περιοχές που βρίσκονται κοντά σε ορεινούς ημιορεινούς όγκους.
Το Σάββατο αναμένουμε περιορισμό αυτής της έντονης αστάθειας προς τα νότια θαλάσσια παραθαλάσσια τμήματα και με τάση προς το απόγευμα να υποχωρήσει.
Ακολουθεί βίντεο με χάρτες από τα προγνωστικά μας συστήματα σχετικά με τον όγκο νερού που αναμένουμε ανά τρίωρο.
Δείχνουμε την απαιτούμενη προσοχή!
Ολόκληρη η ανάρτηση
Επιμένουν για «Χριστούγεννα στους δρόμους» οι αγρότες – Τα νέα μπλόκα και τα «ανοιχτά» διόδια
Eπικοινωνία Τραμπ-Στάρμερ για το Ουκρανικό: Τα «αγκάθια» των διαπραγματεύσεων στο Μαϊάμι
«Θα μπορούσαν να είχαν γλιτώσει πάνω από 1.000 θύματα»: Το FBI «έθαψε» καταγγελία του 1996 για κακοποίηση ανηλίκων στην υπόθεση Επστάιν
Τρομερός ΠΑΟΚ «πάτησε» τον Παναθηναϊκό στην Τούμπα! 2-0 αντί 5-0 λόγω Κότσαρη!
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



