Έκτακτο δελτίο επιδείνωσης καιρού: Κακοκαιρία τις επόμενες ώρες - Πού θα «χτυπήσει»
Αναλυτικά το έκτακτο δελτίο καιρού της ΕΜΥ🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Κακοκαιρία θα πλήξει την Ελλάδα τις επόμενες ώρες.
Το έκτακτο δελτίο επιδείνωσης καιρού
Σύμφωνα με την ΕΜΥ:
Επιδείνωση του καιρού προβλέπεται από σήμερα Σάββατο (15-02-2025) από τα δυτικά προς τα ανατολικά, με κατά τόπους ισχυρές βροχές και καταιγίδες.
Πιο αναλυτικά:
Κατά τόπους ισχυρές βροχές και καταιγίδες προβλέπονται:
α. Από αργά το απόγευμα του Σαββάτου (15-02-2025) στο Ιόνιο, τα παράκτια της Ηπείρου, τη δυτική Στερεά και τη δυτική και νότια Πελοπόννησο.
β. Από τις πρώτες πρωινές ώρες της Κυριακής (16-02-2025) στην ανατολική Πελοπόννησο και πρόσκαιρα στη δυτική και νότια Κρήτη, τις Κυκλάδες και το βορειοανατολικό Αιγαίο.
Ύφεση των φαινομένων προβλέπεται από το μεσημέρι της Κυριακής (16-02-2025) πρώτα στα δυτικά και βαθμιαία και στις υπόλοιπες περιοχές.
Γεωχημικοί από το Παλέρμο μέτρησαν την ανάσα του ηφαιστείου της Σαντορίνης: «Είναι σα να παρακολουθείς ασθενή»
Το υπουργείο Μεταφορών φέρνει ακόμα ένα νομοσχέδιο για τον σιδηρόδρομο και... πετάει το μπαλάκι των ευθυνών στη ΡΑΣ
Το 73% των Τούρκων βρίσκει τις διαμαρτυρίες για τον Ιμάμογλου δικαιολογημένες
Ανείπωτη καταστροφή από τον σεισμό στη Μιανμάρ: Φόβοι για πάνω από 10.000 νεκρούς - Στέλνουν βοήθεια Κίνα, Ρωσία και ΗΠΑ
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr