H αφρικανική σκόνη «πνίγει» την Αττική – Πρωτόγνωρες συνθήκες στα νότια προάστια
Το φαινόμενο επηρεάζει και άλλες περιοχές του Λεκανοπεδίου🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Πυκνή ομίχλη εξαιτίας, της αφρικανικής σκόνης που έφτασε στη χώρας μας, έχει καλύψει τα νότια προάστια της Αττικής, το Παλαιό Φάληρο και την περιοχή του Κηφισού, δημιουργώντας ένα αποπνικτικό σκηνικό και καθιστώντας την οδήγηση ιδιαίτερα δύσκολη.
Το φαινόμενο συνοδεύεται από υψηλές θερμοκρασίες, με τον υδράργυρο να αγγίζει τους 26 βαθμούς Κελσίου στην Αττική και να φτάνει έως και τους 30 βαθμούς στη βόρεια Κρήτη.
Όπως φαίνεται και στο βίντεο από την εκπομπή «Τώρα Μαζί» του OPEN η ομίχλη ήταν πυκνή από το ύψος του Ασκληπιείου Βούλας, στη Γλυφάδα, αλλά και στο Φάληρο.
Διαβάστε ακόμη
Στους 354 οι νεκροί στη Γάζα: Νεκρός ο υπουργός Εσωτερικών της Χαμάς - «Υπογράψατε τη θανατική καταδίκη των ομήρων»
Πώς η τηλεργασία επηρεάζει την αγορά κατοικίας - Αυξάνεται η ζήτηση για μεγαλύτερα διαμερίσματα
Ψυχρή εισβολή από σήμερα: Πτώση της θερμοκρασίας έως και 15 βαθμούς - Πού θα χιονίσει
Ο κακοπληρωτής ευρωβουλευτής, ο Πλεύρης στα χαρακώματα και οι κρίσιμες λεπτομέρειες των εξοπλιστικών
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr