Μέχρι τους -10 βαθμούς έπεσε το θερμόμετρο σε περιοχές της Βόρειας Ελλάδας - Νιφάδες χιονιού στα ορεινά της Θεσσαλονίκης
Στο κέντρο της Θεσσαλονίκης ο υδράργυρος έδειξε νωρίς το πρωί 3 βαθμούς Κελσίου🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Τσουχτερό είναι το κρύο και σήμερα, Τετάρτη 19 Μαρτίου, σε αρκετές περιοχές της Βόρειας Ελλάδας εξαιτίας της κατακόρυφης πτώσης της θερμοκρασίας. Όπως αναφέρει το ΑΠΕ-ΜΠΕ, χαρακτηριστικό παράδειγμα αποτελεί το Σέλι, όπου νωρίς το πρωί ο υδράργυρος έπεσε στους -10,6 βαθμούς Κελσίου, σύμφωνα με το δίκτυο αυτόματων μετεωρολογικών σταθμών του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών.
Στο Νέο Καύκασο της Φλώρινας το θερμόμετρο έκανε «βουτιά» στους -9 βαθμούς Κελσίου, στο καταφύγιο Δραγάτη Ροδοπης στους -8,9, στη Βλάστη Κοζάνης στους -7,3, στην Κλεισούρα Καστοριάς στους -7,2 και στα Κομνηνά Εορδαίας -6,8.
Στο κέντρο της Θεσσαλονίκης ο υδράργυρος έδειξε νωρίς το πρωί 3 βαθμούς Κελσίου, ωστόσο, στις ορεινές περιοχές της πόλης η θερμοκρασία έπεσε ακόμη περισσότερο. Επιπλέον, νιφάδες χιονιού έπεσαν στον Χορτιάτη, το δάσος Κουρί, στο Λιβάδι Θέρμης και σε χωριά του Λαγκαδά, ασπρίζοντας το τοπίο και δημιουργώντας όμορφες εικόνες για τους κατοίκους, χωρίς, ωστόσο, να προκαλέσουν ιδιαίτερα προβλήματα.
Η ανακοίνωση της εισαγγελικής Αρχής για την προφυλάκιση Ιμάμογλου, τα συμπεράσματα, οι επιπτώσεις
Σε επιφυλακή οι Αρχές μετά το Φαρμακονήσι: Διακινητές βάζουν ζωές σε κίνδυνο και το διαφημίζουν - Βίντεο-ντοκουμέντα
Κι όμως, πέρασαν 5 χρόνια από το πρώτο lockdown στην Ελλάδα: Οι αλλαγές που έφερε στη ζωή μας
Ανδρας της τροχαίας σταμάτησε την Ελένη Τσαλιγοπούλου για αλκοτέστ και της ζήτησε να τραγουδήσει
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr