Οικονομία|08.02.2022 09:40

Η πιο Εύκολη Πιστοποίηση Υπολογιστών για ΑΣΕΠ

Newsroom

Πιστοποίηση γνώσεων χειρισμού Υπολογιστών είναι το πτυχίο εκείνο που ουσιαστικά έχει γίνει πλέον απαραίτητο και τώρα μπορούν όλοι να κατέχουν πολύ εύκολα.

Η Πιστοποίηση γνώσεων Ηλεκτρονικού Υπολογιστή είναι πλέον απαραίτητη γιατί εκτός του ότι βοηθάει στην ενίσχυση του βιογραφικού σημειώματος, μοριοδοτεί και στις προκηρύξεις του δημοσίου για προσλήψεις μέσω ΑΣΕΠ, στους διαγωνισμούς των εκπαιδευτικών καθώς και σε ένα σορό ακόμα περιπτώσεις αναζήτησης εργασίας. Επίσης, συνήθως είναι απαραίτητη και στην συνέχιση των σπουδών τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό.

Τώρα μπορείτε να λάβετε την Μοριοδοτούμενη Πιστοποίηση Υπολογιστών "ELIC" μέσα σε λίγες ημέρες λαμβάνοντας εύκολα, ευέλικτα και άμεσα την αναγκαία μοριοδότηση!

Ο εκπαιδευτικός οργανισμός GoLearn (Κέντρο Δια Βίου Μάθησης επιπέδου 2) αναγνωρισμένος από το Υπουργείο Παιδείας, παρέχει εξ αποστάσεως προετοιμασία σε όλη την Ελλάδα για την Μοριοδοτούμενη Πιστοποίηση Γνώσεων Χειρισμού Η/Υ "ELIC" του φορέα Πιστοποίησης INNOVINK (PQR) προσφέροντας παράλληλα δωρεάν επανεξέταση και Mock Tests.
Η Πιστοποίηση γνώσεων χειρισμού Υπολογιστών "ELIC" η οποία είναι αναγνωρισμένη από τον ΑΣΕΠ και έχει ΔΙΑ ΒΙΟΥ ΙΣΧΥ!

Το Κέντρο Δια Βίου Μάθηση GoLearn εμπιστεύονται χιλιάδες υποψήφιοι σε όλη την Ελλάδα, για την αναγνωρισμένη Πιστοποίηση γνώσεων χειρισμού Η/Υ "ELIC" του φορέα Innovink (PQR), με το ποσοστό επιτυχίας στις εξετάσεις να ξεπερνά το 97%

Εξ αποστάσεως Μαθήματα - Εξάσκηση - Τεστ Ερωτοαπαντήσεων

Τα μαθήματα - εξάσκηση πραγματοποιούνται εξ ολοκλήρου εξ αποστάσεως και ασύγχρονα μεσα σε 10 ημέρες ενώ ακολουθούν και 2 εβδομάδες εξάσκηση με Test Ερωτοαπαντήσεων που βασίζονται στην εξέταση για εγγυημένη επιτυχία και άμεση λήψη των μορίων και της Πιστοποίησης

Στο GoLearn βέβαια έχετε τη δυνατότητα να δώσετε εξετάσεις όποτε εσείς θέλετε. Μπορείτε να δώσετε εξετάσεις στις περισσότερες πόλεις της Ελλάδας.

Μπορείτε οποιαδήποτε ώρα της ημέρας να εξασκείστε καθώς η πλατφόρμα είναι ανοικτή 24 ώρες το 24ωρο.

Συμπληρώσετε την παρακάτω φόρμα επικοινωνίας και ένας εκπρόσωπός της Μοριοδοτούμενης Πιστοποίησης ELIC θα επικοινωνήσει αμεσα μαζί σας!

ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ - ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ

Διαβάστε ακόμα στο Proson.gr:

ΑΣΕΠ: Η πιο Εύκολη Πιστοποίηση Αγγλικών για μόρια σε 2 ημέρες

Η πιο Εύκολη Πιστοποίηση Υπολογιστών για ΑΣΕΠ