Οικονομία | 28.03.2022 10:23

Προσλήψεις Υπουργείο Πολιτισμού: Πώς παίρνετε 150 μόρια σε 2 ημέρες

Newsroom

Ξεκινούν στις 28 Μαρτίου οι αιτήσεις για την μεγάλη προκήρυξη για τις 1649 θέσεις στο  Υπουργείου Πολιτισμού και οι υποψήφιοι κάνουν αγώνα δρόμου για να λάβουν την Πιστοποίηση Υπολογιστών (δείτε εδώ το ELIC) που αποτελεί απαραίτητο τυπικό προσόν αλλά και την Πιστοποίηση Αγγλικών (δείτε εδώ ποια προλαβαίνετε να πάρετε) που μοριοδοτεί με 150 μόρια!

Η Γενική Διεύθυνση Αρχαιοτήτων και Πολιτιστικής Κληρονομιάς προχωρά σε προσλήψεις, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, συνολικά 1.649 ατόμων για την κάλυψη αναγκών σε Υπηρεσίες αρμοδιότητας της Γενικής Διεύθυνσης Αρχαιοτήτων και Πολιτιστικής Κληρονομιάς του υπουργείου Πολιτισμού και Αθλητισμού. Πρόκειται για συμβάσεις εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, διάρκειας 7 μηνών.

Οι ειδικότητες που ζητούνται:

  • ΤΕ Λογιστικού
  • ΔΕ Φύλαξης-Πληροφόρησης Ημερησίων Φυλάκων Αρχαιοτήτων
  • ΥΕ Βοηθητικού Προσωπικού Καθαριότητας

Κλίμακα Μοριοδότησης Αγγλικής Γλώσσας

  • Επίπεδο καλής γνώσης / Β2 - 50 Μόρια
  • Επίπεδο πολύ καλής γνώσης / Γ1 - 100 Μόρια
  •  Άριστης γνώσης / Γ1 - 150 Μόρια

Απαραίτητο Τυπικό προσόν Πιστοποίηση Υπολογιστών για να γίνετε δεκτοί

Παρακάτω σας παρουσιάζουμε το κομμάτι της προκήρυξης που αναφέρει το Τυπικό Προσόν για την Πιστοποίηση ΓΝΩΣΕΩΝ ΧΕΙΡΙΣΜΟΥ Η/Υ σε 3 αντικείμενα

α) επεξεργασία κειμένων
β) υπολογιστικά φύλλα

γ) υπηρεσίες διαδικτύου

Πώς μπορείτε να πάρετε μέσα σε 2 ημέρες την πιο εύκολη Πιστοποίηση Αγγλικών στην Ελλάδα μόνο με 111 ευρώ;

Η μόνη ευκαιρία για κάποιον που θέλει τώρα να πάρει την Πιστοποίηση Αγγλικών και να προλάβει να έχει το χαρτί στα χέρια του για να προλάβει την περίοδο των αιτήσεων είναι να δώσει την αναγνωρισμένη Πιστοποίηση Αγγλικών LTE του εκπαιδευτικού οργανισμού GoLearn

Δίνοντας τηλεξέταση μόνο σε READING - LISTENING μπορείτε να πάρετε μέσα σε 2 ημέρες την πολύ εύκολη Πιστοποίηση Αγγλικών LTE και τα 150 μόρια! Είναι πλήρως αναγνωρισμένη από τον ΑΣΕΠ με ΔΙΑ ΒΙΟΥ ΙΣΧΥ και αφορά ΚΥΡΙΩΣ ΤΟΥΣ ΕΝΗΛΙΚΕΣ που έχουν χρόνια να ασχοληθούν με τα Αγγλικά και χρειάζονται την Πιστοποίηση άμεσα.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ

Διαβάστε ακόμη στο alfavita.gr

Ποιο Πανεπιστήμιο παρέχει αναγνωρισμένα Πιστοποιητικά στην PYTHON

Τα δύο κορυφαία σεμινάρια στην Ελλάδα στην Ειδική Αγωγή


ΑΣΕΠπροσλήψειςυπουργείο Πολιτισμού και Αθλητισμού