Οικονομία|20.11.2023 13:04

Νέα Πιστοποίηση Αγγλικών με 100% επιτυχία και 5 δωρεάν επανεξετάσεις

Newsroom

Το έγγραφο με την κατανομή για τις δεκάδες χιλιάδες προσλήψεις που είναι προγραμματισμένες να γίνουν το επόμενο διάστημα αλλά και οι προκηρύξεις της Δημοτικής Αστυνομίας και των νοσοκομείων που βγαίνουν τις επόμενες ημέρες κινητοποιούν χιλιάδες υποψήφιους να αποκτήσουν τα ΤΥΠΙΚΑ και Μοριοδοτούμενα Προσόντα που είναι

α) Πιστοποίηση Αγγλικών
β) Πιστοποίηση Υπολογιστών

Στην πλειοψηφία των προκηρύξεων τα παραπάνω αποτελούν ΤΥΠΙΚΑ ΠΡΟΣΟΝΤΑ δηλαδή χωρίς αυτά δεν μπορείτε να κάνετε αίτηση ενώ παράλληλα αποτελούν ΚΑΙ ΜΟΡΙΟΔΟΤΟΥΜΕΝΑ προσόντα.

Τι ισχύει εαν βιάζεστε και θέλετε να πάρετε το Proficiency μέσα σε 2 ή 3 ημέρες

Εάν βιάζεστε υπάρχει μόνο μία λύση στην Ελλάδα!

Η Πιστοποίηση Αγγλικών της goLearn με 2 δεξιότητες που μπορεί να έρθει στα χέρια σας σε μόνο 2 ημέρες

Κοστίζει μόλις 95 ευρώ (Τιμή Black Friday) και έχει τηλεξετάσεις ανά 5 λεπτά την ημέρα. Αν "καίγεστε" λόγω προκηρύξεων ΑΣΕΠ πληρώνετε τώρα και δίνετε ακόμα και την ίδια ημέρα. Σε 2 ημέρες παίρνετε το χαρτί στα χέρια σας

Δείτε εδώ πως γίνεται Όχι μόνο ΕΥΚΟΛΑ αλλά και πολύ γρήγορα

Νέα Πιστοποίηση Αγγλικών με 100% επιτυχία και 5 Δωρεάν Επανεξετάσεις (Σίγουρο αποτέλεσμα με ΕΓΓΥΗΣΗ επιτυχίας)

Εν όψει του καταιγισμού των προκηρύξεων η goLearn προωθεί παράληλλα και την πιο εύκολη Πιστοποίηση Αγγλικών στην Ελλάδα με 4 δεξιότητες που έχει 100% επιτυχία για όσους λαμβάνουν το εκπαιδευτικό υλικό της goLearn.

Δείτε γιατί είναι η πιο εύκολη και γιατί σας ΔΙΝΟΥΜΕ ΕΓΓΥΣΗ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΟΣ

Εγγύηση αποτελέσματος - Σας χρηματοδοτεί η goLearn 5 ΔΩΡΕΑΝ επανεξετάσεις

Έτσι υπάρχει εγγύηση αποτελέσματος - Σκεφτείτε ότι η goLearn σας χρηματοδοτεί 5 ΔΩΡΕΑΝ επανεξετάσεις. Τόσο σίγουροι μπορείτε να είστε για την επιτυχία σας!

Β2,C1,C2 - Το παίρνετε εξ αποστάσεως με Βάση επιτυχίας 51%

Η μόνη εξέταση που δίνει την δυνατότητα κατοχύρωσης των επιτυχημένων δεξιοτήτων!

Σε περίπτωση αποτυχίας, δεν ξανα δίνεται όλη την εξέταση απο την αρχή. Αλλα μόνο τις δεξιότητες στις οποίες αποτύχατε χωρίς κανένα επιπλέον κόστος. Ισχύς κατοχυρωμένων δεξιοτήτων για 5 εξεταστικές περιόδους.

Περνάτε ακόμα και αν κόβεστε με 3 μονάδες; Η καινοτομία της νέας Πιστοποίησης

Ένα ακόμα θετικό της Πιστοποίησης Αγγλικών που παρέχει η goLearn είναι το Near Pass Advantage. Δηλαδή όσοι υποψήφιοι πετύχουν 3 μονάδες κάτω από την βάση σε 1 δεξιότητα και έχουν περάσει με επιτυχία τις άλλες 3, είναι επιτυχόντες.


πιστοποίησηεξετάσειςειδήσεις τώρααγγλικά