Οικονομία | 06.07.2024 15:23

Αντώνης Ρέμος: Ο Δημητρακόπουλος έδειξε έγγραφο ντοκουμέντο της ΑΑΔΕ - «Πώς είναι δυνατόν να διαρρέεται το πόρισμα;»

Newsroom

Για «βάρβαρα ψέματα» κατηγόρησε ο Μιχάλης Δημητρακόπουλος την αρχή για ξέπλυμα χρήματος όσον αφορά την έρευνα για φοροδιαφυγή σε βάρος του Αντώνη Ρέμου.

Ο δικηγόρος έδειξε έγγραφο της ΑΑΔΕ το οποίο, όπως είπε ότι γράφει πως ο τραγουδιστής, έχει πληρώσει 1.240.000 για τον Ηρακλή.
«Υπάρχει επίσημο έγγραφο από την ΑΑΔΕ, έρχεται η άλλη Αρχή που καταπολεμά το μαύρο χρήμα και με δήλωσή της στα μέσα ενημέρωσης, που λέει ότι εμείς είμαστε η πηγή, λέει ψέματα βάρβαρα σε βάρος του κυρίου Αντώνη Ρέμου ότι δεν έχει δώσει ούτε ένα ευρώ. Αυτός ο πολίτης λοιπόν, πώς να αισθανθεί όταν οι ανεξάρτητες αρχές μας πληροφορούν για καινούργια ψέματα, τα οποία αποδεικνύονται με ντοκουμέντα;», είπε χαρακτηριστικά.

O Μιχάλης Δημητρακόπουλος επεσήμανε πως «διενεργείται προκαταρκτική εξέταση κατά το στάδιο αυτό. Δεν υπάρχει ποινική δίωξη. Δεν υπάρχει κατηγορία. Είναι ένας πολίτης και τίποτα περισσότερο. Έναντι του νόμου είμαστε όλοι ίσοι και καλώς έγινε η έρευνα, από την Αρχή, η οποία δεν είναι νόμιμη και κάποιος επιχειρεί να τη νομιμοποιήσει».

Πώς είναι δυνατόν να διαρρέεται το πόρισμα; 

Υπογράμμισε πως ο γνωστός τραγουδιστής δεν ζητάει ιδιαίτερη μεταχείριση και εκφράζει κάποιες απορίες όπως «πώς είναι δυνατόν το πόρισμα της συγκεκριμένης αρχής να διαρρέεται στους δημοσιογράφους και να μην το έχουμε λάβει εμείς στα χέρια μας;».

Ο Μιχάλης Δημητρακόπουλος πρόσθεσε πως «αυτή η διαρροή είναι που τον προσέβαλε ως άνθρωπο διότι από εκείνη τη στιγμή και πέρα το διαδίκτυο δικαίως τον κατακρεουργεί. Γιατί ένας καλλιτέχνης του βεληνεκούς του Αντώνη του Ρέμου, αν δήλωνε στην πενταετία 50.000 ευρώ, πράγματι είναι προκλητικό».

Ο ίδιος επεσήμανε πως δύο φορείς που έχουν στα χέρια τους αυτό το πόρισμα. «Η μία είναι η Εισαγγελία, που αποκλείεται η Εισαγγελία Πρωτοδικών να το έχει κάνει. Η δεύτερη είναι η Αρχή καταπολέμησης των προϊόντων που προέρχονται από εγκληματική δραστηριότητα… και η αλήθεια που τον πληγώνει αφάνταστα ότι έγινε μια χρονιά την περίοδο του covid, το '21, όπου τότε όλα τα μαγαζιά ήταν κλειστά», ανέφερε χαρακτηριστικά.

«Τις χιλιάδες ευρώ που πληρώνει στην εφορία, ο Αντώνης Ρέμος όλα αυτά τα χρόνια, στην πενταετία και πιο παλιά, γιατί η πενταετία ελέγχεται, τα αποκρύπτουν» τονισε σε άλλο σημείο και πρόσθεσε: «Δεν μπορώ να πω τα ποσά που πληρώνει στην εφορία γιατί ζούμε σε μια περίοδο δύσκολη οικονομικά και επίσης υπάρχει και ανθεί και εγκληματικότητα και μπορεί να τους στοχοποιήσουν. Σας λέω όμως ότι αυτή η διαρροή είναι το παράπονό μας. Πόλεμο δεν ξεκινάμε με τις αρχές. Πόλεμο ξεκινάμε με το ψεύδος απ όπου και να προέρχεται»

Επιπλέον, ανέφερε πως ο τραγουδιστής συνεχίζει κανονικά το πρόγραμμα συναυλιών, γιατί εργάζονται 100 άνθρωποι.

ξέπλυμα χρήματοςΑΑΔΕΑντώνης Ρέμοςειδήσεις τώρα