Πολιτική | 22.07.2021 16:21

Πελώνη για Τσίπρα: Κουμάντο στον ΣΥΡΙΖΑ στο θέμα των εμβολιασμών κάνει ο Πολάκης

Newsroom

Πυρά κατά του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης, Αλέξη Τσίπρα εξαπέλυσε η κυβερνητική εκπρόσωπος, Αριστοτελία Πελώνη για το θέμα της διαχείρισης της πανδημίας αλλά και της υποχρεωτικότητας των εμβολιασμών. Για τους τελευταίους στηλίτευσε τη στάση του ΣΥΡΙΖΑ στη Βουλή, καθώς το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης καταψήφισε τη σχετική τροπολογία. Χαρακτηριστικά, στη δήλωσή της η κυβερνητική εκπρόσωπος ανέφερε ότι στην υπόθεση των εμβολιασμών κάνει κουμάντο ο κ. Πολάκης.

Η δήλωση της Αριστοτελίας Πελώνη

Ο κ. Τσίπρας επαναλαμβάνει από την αρχή της πανδημίας το ίδιο ποίημα. Μονίμως προβλέπει μια καταστροφή που δεν έρχεται. Περιοδεύει στο νησί των ανέμων, επαναλαμβάνοντας λόγια του αέρα. Το συνηθίζει, άλλωστε, όπως αποδεικνύει η στάση του στο θέμα της υποχρεωτικότητας του εμβολιασμού για συγκεκριμένες ομάδες. Ας μας εξηγήσει λοιπόν πώς ενώ τάχθηκε υπέρ της υποχρεωτικότητας στους υγειονομικούς και σε συγκεκριμένες ομάδες, τώρα ανακάλυψε την …προαιρετική υποχρεωτικότητα και δεν ψηφίζει τη σχετική ρύθμιση στη Βουλή. Η νέα θέση του, δεν μας εκπλήσσει. Γιατί αυτός είναι. Και όσο κι αν θέλει να το κρύψει, στην υπόθεση των εμβολιασμών, κάνει κουμάντο ο κ. Πολάκης

Όχι από ΣΥΡΙΖΑ στους υποχρεωτικούς εμβολιασμούς

Υπενθυμίζεται ότι, κατά της κυβερνητικής τροπολογίας για τον υποχρεωτικό εμβολιασμό και ό,τι αυτό συνεπάγεται για τις θέσεις εργασίας τάχθηκε ο ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία. Κατά πληροφορίες μάλιστα η αντίθεσή του θα εκφραστεί και στη σχετική ψηφοφορία στη Βουλή αφού κατά την αξιωματική αντιπολίτευση ο κ. Μητσοτάκης στην πραγματικότητα επαναφέρει με νέους όρους τη διαθεσιμότητα στο Δημόσιο.

Στη Μύκονο ο Τσίπρας

Ο Αλέξης Τσίπρας που επισκέπτεται σήμερα, Πέμπτη το πρωί την Μύκονο κατηγόρησε την κυβέρνηση του κ. Μητσοτάκη, λέγοντας ότι έχει αποτύχει διπλά, τόσο στη διαχείριση της πανδημίας αλλά και στην οικονομία αφού επί της ουσίας τορπιλίζει και την υπόθεση του τουρισμού στη χώρα μας. Στις συναντήσεις που θα έχει σήμερα στο νησί με τους υπευθύνους του Κέντρου Υγείας, τον δήμαρχο και τους φορείς του νησιού αναμένεται να ακούσει τα προβλήματα που προκάλεσε στη Μύκονο η λήψη περιοριστικών μέτρων από την κυβέρνηση και να συζητήσει μαζί τους για το τί πρέπει να γίνει από εδώ και πέρα ώστε να περιοριστούν οι απώλειες εν μέσω της κορύφωσης της τουριστικής περιόδου.

Όλες οι ειδήσεις

Φολέγανδρος – Έκθεση ιατροδικαστή: Ο 30χρονος χτύπησε τη Γαρυφαλλιά και την έριξε στο νερό

Μετάλλαξη Δέλτα – Αρκουμανέας: Τρομακτικός ο ρυθμός μετάδοσης – Κοντά στα 3.000 τα κρούσματα

Freedom Pass: Αλαλούμ στα ΚΕΠ για τα voucher 150 ευρώ σε νέους – Τι απαντά ο Γεωργαντάς

Διαδικτυακή εκπομπή του ethnos.gr: «Οι εξαγγελίες Ερντογάν και η επόμενη μέρα σε Κυπριακό και ελληνοτουρκικά»

Μύκονοςυποχρεωτικός εμβολιασμόςΑλέξης ΤσίπραςΑριστοτελία Πελώνη