Πολιτική | 30.01.2022 20:17

Βουλή: Η ατάκα του Μητσοτάκη που «εκνεύρισε» τον Πολάκη - Η απάντηση του Τσίπρα

Newsroom

Μια ατάκα του Κυριάκου Μητσοτάκη αρκούσε για να ανάψει φωτιές στην Ολομέλεια! Ο πρωθυπουργός μιλώντας για την τον κορονοϊό κατηγόρησε τον ΣΥΡΙΖΑ ότι «ενώ έβαζε νάρκες στην αντιμετώπισή της πανδημίας, τώρα υποκρίνεται ότι βάζει πλάτη». Συγκεκριμένα είπε: «Δεν ξεχνάμε ποιοι υποτιμούσαν τους επιστήμονες προτείνοντας κτηνιατρικά φάρμακα για θεραπείες».

Ο πρώην αναπληρωτής Υπουργός Υγείας, Παύλος Πολάκης που παρακολουθούσε τον Κυριάκο Μητσοτάκη τινάχθηκε από το έδρανό του και φώναζε προς τον πρωθυπουργό: «Αναγνώρισε ο κύριος Πολάκης τον εαυτό του χωρίς να τον αναφέρω σε αυτό που είπα», σημείωσε ο κ. Μητσοτάκης με τον πρώην Υπουργό να συνεχίζει να φωνάζει.

Μάταια ο πρόεδρος κ. Τασούλας προσπαθούσε να επαναφέρει την τάξη με τον κ. Μητσοτάκη να βάζει στο κάδρο τον Αλέξη Τσίπρα: «κ. Τσίπρα μην είναι τόσο προφανής η ταύτιση του μαζί σας συνέχεια συγκρατήστε δε σας κάνει καλό», σημείωσε ο πρωθυπουργός.

Μετά από αυτήν την τοποθέτηση ο Αλέξης Τσίπρας απάντησε από το έδρανό του «Εγώ με τον Πολάκη και εσείς με τον Φουρθιώτη».

ειδήσεις τώραΑλέξης ΤσίπραςΚυριάκος ΜητσοτάκηςΒουλήΠαύλος Πολάκης