Πολιτική|13.07.2022 16:05

Μύλος η Βουλή μετά τον «εκτσογλανισμό» του Κυριάκου Μητσοτάκη

Αλέξανδρος Διαμάντης

Οξύνθηκαν τα πνεύματα στη Βουλή τη στιγμή που ο Κυριάκος Μητσοτάκης μίλησε για «εκτσογλανισμό της δημόσιας ζωής», με τον Νίκο Φίλη αλλά και τον Πάνο Σκουρλέτη να σηκώνουν τους τόνους.

Συγκεκριμένα, ο κ. Φίλης από το έδρανό του μόλις άκουσε ότι ο πρωθυπουργός συνέδεσε τη βομβιστική ενέργεια στον Real με τον υπόθεση Βερναρδάκη τινάχθηκε από το έδρανό του φωνάζοντας αίσχος!

Τοξική η παρέμβαση του πρωθυπουργού

Τη σκυτάλη πήρε ο Πάνος Σκουρλέτης ο οποίος από το βήμα της Βουλής τόνισε: «Πριν από λίγο υπήρξε μια σοκαριστική τοποθέτηση από πρωθυπουργό. Σοκάρει ένας πρωθυπουργός μιας ευρωπαϊκής δημοκρατίας να έρχεται και να λέει στη Βουλή ότι η αξιωματική αντιπολίτευση συνδέεται με την εμπρηστική επίθεση στον Real FM» τόνισε στη Βουλή ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ. Ο ίδιος έκανε λόγο για πολιτική προβοκάτσια και προσέθεσε ότι η παρέμβαση του πρωθυπουργού ήταν τοξική. «Μας θυμίζουν όσα λέγονταν πριν από το 2015 και δείχνουν πανικό και απόσταση από την κοινωνία. Φαίνεται ότι έχετε πάρει τα μηνύματά σας», προσέθεσε ο ίδιος.

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Πρόταση εισαγγελέα: Να μην αναγνωριστούν ελαφρυντικά στον Δημήτρη Λιγνάδη

Σφοδρή επίθεση Μητσοτάκη σε ΣΥΡΙΖΑ: Ο «Βερναρδακισμός» είναι ένας «Πολάκισμός», είναι ο εκτσογλανισμός της πολιτικής ζωής

Εμπρησμός στη Real News: Δύο οι δράστες - Ποιοι κρύβονται πίσω από την επίθεση

Ποιες χώρες της Ευρώπης έχουν τα καθαρότερα νερά για κολύμβηση: Πού βρίσκεται η Ελλάδα

ΣΥΡΙΖΑΒουλήΝίκος ΦίληςΠάνος Σκουρλέτηςειδήσεις τώραΚυριάκος Μητσοτάκης