Πολιτική|05.08.2022 19:21

Πόλεμος διαρροών κυβέρνησης – ΠΑΣΟΚ: «Ο Γεραπετρίτης πήρε τηλέφωνο τον Ανδρουλάκη, αλλά δεν ανταποκρίθηκε» - «Είπε ψέματα στη Θεσμών και Διαφάνειας»

Newsroom

Πόλεμος διαρροών μεταξύ κυβέρνησης και ΠΑΣΟΚ ξέσπασε με φόντο τις παραιτήσεις του Γρηγόρη Δημητριάδη από τη Γενική Γραμματεία του Πρωθυπουργού και του Διοικητή της ΕΥΠ Παναγιώτη Κοντολέωντα, αλλά και την έμμεση κυβερνητική επιβεβαίωση για παρακολούθηση του κινητού του Νίκου Ανδρουλάκη.

Πόλεμος διαρροών κυβέρνησης – ΠΑΣΟΚ

Αμέσως μόλις έγινε γνωστό το θέμα, σύμφωνα με κυβερνητικές πηγές, η κυβέρνηση προσπάθησε να επικοινωνήσει τηλεφωνικά με τον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ Νίκο Ανδρουλάκη δια του κ. Γεραπετρίτη, αλλά δεν ανταποκρίθηκε.

Σκληρή απάντηση έδιναν κύκλοι της Χαριλάου Τρικούπη, που επιβεβαίωσαν το τηλεφώνημα Γεραπετρίτη, ωστόσο, όπως τόνιζα, «το ΠΑΣΟΚ από την πρώτη στιγμή λειτούργησε απόλυτα θεσμικά και με σεβασμό στη Δικαιοσύνη. Ο κ. Γεραπετρίτης και ο κ. Κοντολέων βρέθηκαν ενώπιον της Επιτροπής  Θεσμών και δεν είπαν την αλήθεια. Καλούμε την Κυβέρνηση θεσμικά να ενημερώσει άμεσα την Επιτροπή Θεσμών και Διαφάνειας χωρίς άλλη καθυστέρηση. Όλα στο φως».

ΌΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Παναγιώτης Κοντολέωνειδήσεις τώραΓιώργος ΓεραπετρίτηςΠΑΣΟΚκυβέρνησηΓρηγόρης Δημητριάδης