Πολιτική | 15.04.2023 20:26

Καταγγελία Μάντζου για συνθήματα κατά του ΠΑΣΟΚ από Οικονόμου: Το βίντεο που ανέβασε και η απάντηση του κυβερνητικού εκπροσώπου

Newsroom

Απάντηση στην καταγγελία του Δημήτρη Μάντζου δίνει ο Γιάννης Οικονόμου, μετά το βίντεο που ανέβασε ο πρώτος και σε αυτό φέρεται ο κυβερνητικός εκπρόσωπος να τραγουδά υβριστικό σύνθημα για το ΠΑΣΟΚ.

Ο κ. Οικονόμου τόνισε χαρακτηριστικά: «Ο τρόπος που διαχρονικά πολιτεύομαι δεν αφήνει σε κανέναν, συμπεριλαμβανομένου του κ. Μάντζου, κανένα απολύτως περιθώριο παρερμηνείας και καπηλείας σε οτιδήποτε αφορά τη στάση μου, τόσο σε ιδιωτικό όσο και σε δημόσιο επίπεδο.

ΥΓ: Ο σωστός τρόπος να αντιμετωπίσεις τη συκοφαντία είναι να την περιφρονήσεις. Αν προσπαθήσεις να την αντικρούσεις ή να τη διαψεύσεις, θα σε νικήσει».

Η καταγγελία Μάντζου

Νωρίτερα σήμερα (15/4), ο εκπρόσωπος Τύπου του ΠΑΣΟΚ είχε δημοσιεύσει βίντεο στο οποίο φέρεται να εικονίζεται ο κυβερνητικός εκπρόσωπος φωνάζοντας συνθήματα κατά του κόμματος της αντιπολίτευσης.

Ο κ. Μάντζος έγραφε: «Δεν θέλουμε να διαταράξουμε το κλίμα κατάνυξης του Πρωθυπουργού στην Τήνο, αλλά μήπως έχει κάτι να πει για τον κυβερνητικό του εκπρόσωπο, τα συνθήματα και την κατάντια του; Ή απλώς, life is life;».

εκλογές 2023Γιάννης Οικονόμουειδήσεις τώραΝέα ΔημοκρατίαεκλογέςΠΑΣΟΚ