Πολιτική|24.04.2023 12:40

Εκλογές 2023: Το πρώτο επίσημο προεκλογικό σποτ της ΝΔ - «Γυρίζουμε πίσω ή προχωράμε μπροστά»

Newsroom

Το πρώτο προεκλογικό σποτ, μετά και την επίσημη προκήρυξη των εκλογών, έδωσε στη δημοσιότητα η Νέα Δημοκρατία.

«Ψηφίζουμε και αποφασίζουμε. Γυρίζουμε πίσω ή προχωράμε μπροστά», είναι το κεντρικό σύνθημα της Νέας Δημοκρατίας και του Κυριάκου Μητσοτάκη.

Στο σχεδόν μονόλεπτο εκλογικό σποτ, ο πρωθυπουργός αναφέρεται αρχικά στις μεγάλες κρίσεις που κλήθηκε να αντιμετωπίσει η κυβέρνηση τα τελευταία τέσσερα χρόνια: 'Εβρος, πανδημία, Τουρκία και ακρίβεια, έχουν ξεχωριστή θέση στο βίντεο

«Τα τελευταία τέσσερα χρόνια ήταν πρωτόγνωρα για όλους μας. Ζήσαμε αλλεπάλληλες κρίσεις» σημειώνει ο πρωθυπουργός και τονίζει ότι προτεραιότητα ήταν η στήριξη των πολιτών και η ασφάλεια της πατρίδας. «Παράλληλα, φέραμε επενδύσεις και δημιουργήσαμε νέες δουλειές, ψηφιοποιήσαμε το κράτος, ελέγξαμε το μεταναστευτικό, θωρακίσαμε την εθνική μας άμυνα και αναβαθμίσαμε την διεθνή μας εικόνα» υπογραμμίζει ο Κυριάκος Μητσοτάκης.  

Ο πρωθυπουργός παραδέχεται ότι έγιναν λάθη γιατί «κάποιες φορές δεν τολμήσαμε αρκετά. Όμως η Ελλάδα έγινε πιο ισχυρή και εμείς είμαστε πιο έμπειροι». 

Εν συνεχεία ο πρωθυπουργός αναφέρεται στους τρεις βασικούς στόχους της Νέας Δημοκρατίας εάν οι πολίτες την εμπιστευτούν για μια νέα τετραετία. Συγκεκριμένα, οι στόχοι είναι οι εξής:

  • Ανάπτυξη και καλύτεροι μισθοί
  • Σύγχρονο και αποτελεσματικό κράτος
  • Καλύτερη δημόσια Υγεία

Στο τέλος του προεκλογικού σποτ ο Κυριάκος Μητσοτάκης υπογραμμίζει: «Η 21η Μαΐου είναι η πιο κρίσιμη μέρα. Ψηφίζουμε και αποφασίζουμε. Γυρίζουμε πίσω ή προχωράμε μπροστά».

Το προεκλογικό σποτ της ΝΔ

Το πρώτο προεκλογικό σποτ, μετά και την επίσημη προκήρυξη των εκλογών, έδωσε στη δημοσιότητα η Νέα Δημοκρατία

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

εκλογέςΚυριάκος Μητσοτάκηςεκλογές 2023ειδήσεις τώρααπλή αναλογικήΝέα Δημοκρατία