Πολιτική|08.07.2023 18:49

Συνεχίζεται η κόντρα στη δεξιά: Βολές μεταξύ Βελόπουλου - Στίγκα για την εξεταστική των Τεμπών

Αλέξανδρος Διαμάντης

Η κόντρα ανάμεσα στον Βασίλη Στίγκα και τον Κυριάκο Βελόπουλου καλά κρατεί. Κατά τη διάρκεια των δευτερολογιών των πολιτικών αρχηγών ο κ. Βελόπουλος έστρεψε ευθέως τα πυρά του προς επικεφαλής των Σπαρτιατών κατηγορώντας τον εκ νέου ότι δεν συνυπέγραψε την εξεταστική που έχει καταθέσει για το δυστύχημα των Τεμπών.

Τα πυρά του Βελόπουλου

«Πολλοί βούρκωσαν αλλά δεν υπέγραψαν την εξεταστική μας για την τραγωδία στα Τέμπη. Πολλοί επικαλούνται το Θεό, άλλη τη δημοκρατία, άλλοι τον δικαιωματισμό, αλλά δεν υπογράφουν την εξεταστική για τα Τέμπη αλλά δεν πειράζει», τόνισε χαρακτηριστικά.

Η απάντηση του Στίγκα

Για να ανέβει στο βήμα της Βουλής λίγο αργότερα ο κ. Στίγκας, υπογραμμίζοντας ότι οι εξεταστικές δεν γίνονται στο facebook. «Γίνονται σε γραφείο και αποφασίζουν από κοινού τα ενδιαφερόμενα μέλη και δεν μπορούν κάποιοι να απειλούν με μηνύσεις και απειλές. Δεν φοβήθηκα και ούτε τώρα θα φοβηθώ», είπε.

Θυμίζουμε ότι ο Κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του κόμματος Χαράλαμπος Κατσιβαρδάς, μετά από την απειλή μήνυσης από τον κ. Βελόπουλο ζήτησε συγγνώμη για τους ισχυρισμούς του (είχαν υποστηρίξει ότι ο κ. Βελόπουλος ήταν στέλεχος της ΝΔ, ότι είχε πει ότι η Συμφωνία των Πρεσπών ήταν «μια καλή συμφωνία» και ότι η Ελληνική Λύση ψήφισε υπέρ της υποχρεωτικότητας των εμβολιασμών), η οποία έγινε δεκτή από τον πρόεδρο της Ελληνικής Λύσης.

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Ελληνική ΛύσηΣπαρτιάτεςΚυριάκος Βελόπουλοςειδήσεις τώραΒουλήΒασίλης Στίγκας