Πολιτική | 19.09.2023 08:34

Εκλογές ΣΥΡΙΖΑ: Συνάντηση Κασσελάκη - Παππά στη Βουλή - Συζητούν τα επιτελεία τους

Βούλα Κεχαγιά

Συνάντηση στη Βουλή έχουν σε λίγη ώρα ο υποψήφιος πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ - ΠΣΣτέφανος Κασσελάκης με τον συνυποψήφιο του για την προεδρία και κοινοβουλευτικό εκπρόσωπο Νίκο Παππά.

Η συνάντηση ανακοινώθηκε από την πλευρά Κασσελακη και ενώ ήταν σε εξέλιξη συζητήσεις και επαφές μεταξύ των δύο επιτελείων.

Ο Νίκος Παππάς που συγκέντρωσε κάτι λιγότερο από 13.000 ψήφους στις εκλογές της Κυριακής είναι ρυθμιστικός παράγων για τον δεύτερο γύρο.

Κύκλοι του ιδίου διευκρίνιζαν χθες ότι δεν έχει κάποια συμφωνία με την πλευρά Κασσελάκη απαντώντας επί της ουσίας δημοσιεύματα που υποστήριζαν ότι έχει κλείσει συμφωνία μεταξύ των δύο μερών.

Επίσης, άφηναν να εννοηθεί ότι το τι θα πράξει ο Ν. Παππάς την ερχόμενη Κυριακή θα εξαρτηθεί σε μεγάλο βαθμό και από διαβουλεύσεις που θα έχει με τους πυρήνες του στην Ελλάδα και ανθρώπους που τον υποστήριξαν.

Αξίζει να σημειωθεί ότι οι ίδιοι κύκλοι του πρώην υπουργού επιβεβαίωναν ότι τα επιτελεία τόσο της κυρίας Αχτσιόγλου όσο και του κυρίου Κασσελάκη επιδίωξαν και είχαν επαφές με στενούς του συνεργάτες.

Πάντως, για όσους γνωρίζουν τα εσωκομματικά της Κουμουνδούρου, παρά τις όποιες επαφές, θεωρείται δύσκολο να υπάρξει απόφαση από την πλευρά του κ. Παππά ώστε οι ψήφοι του να κατευθυνθούν προς την πλευρά της κ. Αχτσιόγλου χωρίς αυτό να σημαίνει ότι θα δοθεί σήμα υποστήριξης της υποψηφιότητας του κ. Κασσελάκη.

Στέφανος ΚασσελάκηςΣΥΡΙΖΑΝίκος ΠαππάςΒουλήεκλογές