Πολιτική|21.03.2019 12:21

Την Τρίτη στη Βουλή η τροπολογία για την πρώτη κατοικία

Κατερίνα Τζαβάρα

Την Τρίτη θα ξεκινήσει πιθανότατα η συζήτηση στις κοινοβουλευτικές επιτροπές για το διάδοχο σχήμα για την πρώτη κατοικία, όπως ανέφερε ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης και υπουργός Οικονομίας, Γιάννης Δραγασάκης, μιλώντας στην κοινοβουλευτική Επιτροπή Παραγωγής και Εμπορίου.

Στην Επιτροπή συνεχίζεται η επεξεργασία και εξέταση του σχεδίου νόμου του υπουργείου Οικονομίας και Ανάπτυξης «Εναρμόνιση της ελληνικής νομοθεσίας με την Οδηγία (ΕΕ) 2016/943 του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου και του Συμβουλίου της 8ης Ιουνίου 2016 σχετικά με την προστασία της τεχνογνωσίας και των επιχειρηματικών πληροφοριών που δεν έχουν αποκαλυφθεί (εμπορικό απόρρητο) από την παράνομη απόκτηση, χρήση και αποκάλυψή τους (EEL 157 της 15.06.2016) - Μέτρα για την επιτάχυνση του έργου του Υπουργείου Οικονομίας και Ανάπτυξης και άλλες διατάξεις».

Στο πλαίσιο της συνεδρίασης αυτής ο κ. Δραγασάκης απαντώντας στον βουλευτή της ΝΔ Χρίστο Δήμα σχετικά με το πότε θα έρθει στη Βουλή το διάδοχο σχήμα για την πρώτη κατοικία απάντησε ότι «πρόθεση ήταν να δοθεί μια-δυο μέρες πριν στους βουλευτές. Οπότε αν υποθέσουμε ότι θα είναι έτοιμο αύριο, θα σας δοθεί για να το συζητήσουμε την Τρίτη».

πρώτη κατοικίαΒουλή