Πολιτική|26.10.2023 18:57

ΣΥΡΙΖΑ: Σε καλό κλίμα η συνεδρίαση του Εκτελεστικού Γραφείου – Το παρασκήνιο της συνάντησης Κασσελάκη με Τσακαλώτο

Newsroom
Σετ φωτογραφιών, σύρετε προς τα αριστερά
Eurokinissi
Eurokinissi
Eurokinissi
Eurokinissi
Eurokinissi
Eurokinissi
Eurokinissi
Eurokinissi
Eurokinissi
Eurokinissi
Eurokinissi
Eurokinissi
Eurokinissi
Eurokinissi
Eurokinissi

Ολοκληρώθηκε η συνεδρίαση του Εκτελεστικού Γραφείου του ΣΥΡΙΖΑ υπό τον Στέφανο Κασσελάκη, η οποία όπως μετέδωσε ο Χρήστος Τσιγουρής στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του OPEN επικαλούμενος στελέχη που συμμετείχαν στη διαδικασία, διεξήχθη σε καλό κλίμα.

Παρότι τα ίδια στελέχη αποφεύγουν να κάνουν εκτιμήσεις περί απεμπλοκής, ωστόσο σημειώνουν πως το κλίμα ήταν καλό και διαφορετικό από το αναμενόμενο, μετά και τις διαγραφές στελεχών που προηγήθηκαν.

Το μαχαίρι στο θηκάρι

Ο κ. Κασσελάκης φαίνεται πως έβαλε το… μαχαίρι στο θηκάρι, σήμερα προχώρησε σε πολιτικές και συμβολικές κινήσεις σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Χρήστου Τσιγουρή:

  • Σε επίπεδο συμβολισμών, ήταν η συνάντηση με τον Ευκλείδη Τσακαλώτο. Συζήτησαν για τα προβλήματα που υπάρχουν, ο κ. Κασσελάκης τον άκουσε, άκουσε και την προτροπή Τσακαλώτου να πάρει πίσω ή να παγώσει τις διαγραφές καθώς αυτές εμποδίζουν την συνεννόηση, με τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ να λέει πως θα το σκεφτεί. Επίσης ήταν και ο θερμός ασπασμός στην Έφη Αχτσιόγλου πριν από τη συνεδρίαση.
  • Σε πολιτικό επίπεδο ο κ. Κασσελάκης, επιχείρησε τόσο στη συνάντηση με τον κ. Τσακαλώτο, όσο και κατά τη συνεδρίαση να θέσει το πλαίσιο του διαλόγου από εδώ και πέρα. Ζήτησε όσοι θέλουν να διατυπώνουν διαφωνίες και τις απόψεις τους να το κάνουν εντός οργάνων. Όταν ο κ. Τσακαλώτος έβαλε θέμα διαφωνιών για πολιτικά ζητήματα, ο κ. Κασσελάκης φέρεται για το θέμα των διαφωνιών να ζήτησε πειθαρχία στις τοποθετήσεις στα ΜΜΕ, ενώ φάνηκε να εξετάζει το θέμα των διαγραφών.
ΣΥΡΙΖΑΈφη ΑχτσιόγλουΕυκλείδης Τσακαλώτοςειδήσεις τώραΣτέφανος Κασσελάκης