Πολιτική | 27.10.2023 15:10

Κασσελάκης από ΕΚΑΒ στη Θεσσαλονίκη: «Είστε οι άριστοι της κοινωνίας - Σας ζητώ συγγνώμη για την κατάσταση, πρέπει να την αλλάξουμε»

Τίμος Φακαλής

«Είστε οι άριστοι της κοινωνίας με όλη την έννοια της λέξης κι εμείς ως Πολιτεία πρέπει να το αναγνωρίσουμε. Είμαι δίπλα σας». Με αυτά τα λόγια μίλησε στους γιατρούς και διασώστες του ΕΚΑΒ στη Θεσσαλονίκη ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Στέφανος Κασσελάκης κατά τη διάρκεια επίσκεψής του στις εγκαταστάσεις του οργανισμού στην Πυλαία. 

Ο συντονιστής του ΕΚΑΒ απευθυνόμενος στον κ. Κασσελάκη του μίλησε για τις δυσκολίες του επαγγέλματος, με τον δεύτερο να απαντάει ότι γνωρίζει σε βάθος τις αντιξοότητες, καθώς και ο σύντροφος του έχει δουλέψει ως διασώστης.

«Είναι αδιανόητο είναι απάνθρωπο, είναι ανήθικο. Έχουμε ηθική ευθύνη ως κοινωνία να σας ανταμείψουμε για αυτό που παρέχετε, το οποίο είναι η ζωή. Ζωή στους ανθρώπους που έχουν ανάγκη άμεσης βοήθειας. Σας ζητώ συγγνώμη που είναι αυτή η κατάσταση στο ΕΚΑΒ, να την αλλάξουμε» απάντησε ο κ. Κασσελάκης.

Από την πλευρά του ο συντονιστής του ΕΚΑΒ ζήτησε την στήιξη του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ για να μπορέσουν να αναταπεξέλθουν στο δύσκολο έργο τους.

Παρόντες μεταξύ άλλων είναι ο πρόεδρος της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ Σωκράτης Φάμελλος, η Γραμματέας ΚΟ Θεοδώρα Τζάκρη, η εκπρόσωπος τύπου Δώρα Αυγέρη, η βουλευτής Κατερίνα Νοτοπούλου, ο βουλευτής Κιλκίς Πέτρος Παππάς, ο γραμματέας Νομαρχιακής Επιτροπής Α’ Θεσσαλονίκης Κώστας Αμπατζάς, η βουλευτής Ράνια Θρασκιά και η γραμματέας Ράνια Σβίγκου.

Μετά την επίσκεψή του στο ΕΚΑΒ ο κ. Κασσελάκης θα βρεθεί στην Καλαμαριά όπου θα συναντηθεί με την νεοεκλεγείσα δήμαρχο Χρυσα Αράπογλου και στη συνέχεια θα συναντηθεί με νεολαίους στο κέντρο της πόλης.

ειδήσεις τώραΘεσσαλονίκηΣτέφανος ΚασσελάκηςΣΥΡΙΖΑ