Πολιτική|08.11.2023 14:40

Κόντρα Μαρινάκη - Κασσελάκη με φόντο την εκδήλωση για Σημίτη

Newsroom

Κόντρα έχει ξεσπάσει μεταξύ του κυβερνητικού εκπροσώπου, Παύλου Μαρινάκη και του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανου Κασσελάκη με αφορμή σχόλια που έγιναν για την εκδήλωση στην οποία δεν πήγε ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Η κόντρα ξεκίνησε όταν ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ ερωτηθείς από την τηλεόραση του ΑΝΤ1 γιατί δεν παρευρέθηκε στην εκδήλωση του κ. Σημίτη, για την οποία είχα λάβει πρόσκληση, σχολίασε: «Τι δουλειά έχω, ρε παιδιά, εγώ με όσους έχουν σπαταλήσει τόσα δισεκατομμύρια του ελληνικού λαού; Ξεχνάμε τη διαπλοκή αυτών των ετών; Μόνο εκσυγχρονισμός δεν ήταν».

Κατά την ενημέρωση των κυβερνητικών συντακτών, χτες, Τρίτη, ο κ. Μαρινάκης, σχολίασε: «Πριν μιλήσει ο κ. Κασσελάκης για χρέη και για όσα τέλος πάντων υπέστησαν οι Έλληνες πολίτες, καλό είναι να διαβάσει λίγο την πολύ πρόσφατη Ιστορία», αναφερόμενος στα πεπραγμένα της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ–ΑΝΕΛ το 2015.

Κασσελάκης: Ο Μαρινάκης κατάφερε να γίνει κυβερνητικός εκπρόσωπος Μητσοτάκη και Σημίτη ταυτόχρονα

Απαντώντας σε αυτή τη δήλωση, ο Στέφανος Κασσελάκης μέσω social media ανέφερε:

«Μαθήματα Ιστορίας προς τον άνθρωπο που κατάφερε να γίνει κυβερνητικός εκπρόσωπος Μητσοτάκη και Σημίτη ταυτόχρονα. Από το 1995 έως το 2015 το δημόσιο χρέος τριπλασιάστηκε! Αυξήθηκε κατά 200 δισ.! Το ότι η χρεοκοπία της χώρας επιτέθηκε εναντίον μου χθες, είναι τιμή για μένα».

Μαρινάκης: Το κλείσιμο των τραπεζών φέρει τη σφραγίδα του ΣΥΡΙΖΑ 

Σε νεότερη ανάρτησή του ο κ. Μαρινάκης αναφέρει:

«Όσες φορές και να προσπαθήσει ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ να πετάξει τη μπάλα στην εξέδρα και να διαστρεβλώσει τα λεγόμενά μας, τα πάνω από 100 δισεκατομμύρια ευρώ που φόρτωσαν στη χώρα μας, το κλείσιμο των τραπεζών και η μεγαλύτερη πολιτική εξαπάτηση στη σύγχρονη ιστορία φέρουν τη σφραγίδα του κόμματός του.

Κύριε Κασσελάκη, έχω την τιμή και την ευθύνη να εκπροσωπώ έναν Πρωθυπουργό και μια Κυβέρνηση που, σε μια περίοδο αλλεπάλληλων εισαγόμενων κρίσεων, προσπαθούν και βρίσκουν λύσεις για τα προβλήματα του παρόντος μιλώντας με όρους μέλλοντος.

Αφήνουμε σε εσάς τον ρόλο του εκφραστή της ρητορικής του χθες, της τοξικότητας και της παραπληροφόρησης».

 

Παύλος ΜαρινάκηςΣτέφανος ΚασσελάκηςΣΥΡΙΖΑΝέα Δημοκρατίαειδήσεις τώρα