Πολιτική | 22.11.2023 13:53

Ανδρουλάκης από το βήμα της Βουλής: Οι ευθύνες έχουν και κόμμα και χρώμα

Αλέξανδρος Διαμάντης

Ευθύνες στον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη καταλόγισε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, Νίκος Ανδρουλάκης κατά τη διάρκεια της ομιλίας του στη Βουλή, τονίζοντας πως οι ευθύνες έχουν πολιτικό χρώμα και ονοματεπώνυμο.

«Οι ευθύνες για τη μη λύση των προβλημάτων έχουν και κόμμα και χρώμα και ονοματεπώνυμο κύριε Μητσοτάκη, διότι δεν είστε φρέσκος πρωθυπουργός», είπε χαρακτηριστικά και μάλιστα κατηγόρησε την κυβέρνηση ότι δεν έχει αντιμετωπίσει τα προβλήματα που έχουν προκύψει.

«Δεν θέλετε να παρέμβετε στις χρόνιες παθογένειες, αλλά στόχος να μην αλλάξει τίποτα, να μείνουν όλα ίδια για να διατηρούνται μικροεξουσίες», είπε με νόημα.

Παράλληλα, ο Νίκος Ανδρουλάκης σημείωσε ότι πλέον δεν υπάρχει ο φόβος της επιστροφής της κυβέρνησης των ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ, αλλά της προοδευτικής παράταξης, για να προσθέσει πως η  μαγική λέξη είναι η λέξη «ανθεκτικότητα», στις υποδομές, στη στρατηγική, ενημέρωση στην κοινωνία για το πώς πρέπει να οικοδομήσουμε την ανθεκτικότητα.

Σύμφωνα με τον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ, η κυβέρνηση σε αυτό το κομμάτι έχει κάνει τα ελάχιστα και επενδύει μόνο σε δικαιολογίες και συνομωσιολογίες (για πράκτορες, πρόσφυγες, μετανάστες) που υπονομεύουν το ζήτημα και καθυστερούν τις αναγκαίες παρεμβάσεις.

Κυριάκος Μητσοτάκηςειδήσεις τώραΠΑΣΟΚΝέα ΔημοκρατίαΝίκος Ανδρουλάκης