Πολιτική|20.03.2024 19:29

Βουλή: Κόντρα Κωνσταντοπούλου - Πλεύρη για τα Τέμπη

Αλέξανδρος Διαμάντης

Κόντρα ανάμεσα στη Ζωή Κωνσταντοπούλου και τον Θάνο Πλεύρη ξέσπασε στη Βουλή. Όλα ξεκίνησαν όταν κατά τη διάρκεια της ομιλίας του βουλευτή της ΝΔ, Μακάριου Λαζαρίδη η πρώην Πρόεδρος της Βουλής μιλούσε από το έδρανο της. Ο Θάνος Πλεύρης ζήτησε τον λόγο και κατήγγειλε ότι η κ. Κωνσταντοπούλου κάνει μπούλινγκ στους βουλευτές.

 «Δεν έχετε ίχνος τσίπας, να πάτε σπίτι σας»

«Να ενημερώσω ότι λέω τα ίδια με όποια ιδιότητα. Έχω την τάση να μην αγαπάω τις καρέκλες όταν προδίδονται αρχές και αξίες. Σας διαβεβαιώνω ότι κάθε φορά που θα επιχειρείται την παραποίηση της αλήθειας, την παροχή συνδρομής θα με βρίσκεται απέναντι. Καταφέρατε την εξαίρεσή μου από την εξεταστική επιτροπή, γιατί ξέρατε ότι θα ήταν μια άλλη διαδικασία. Δεν θα καταφέρετε να με σιγάσετε», είπε και μάλιστα υπογράμμισε: «Όλα καλά πήγαν; Σκοτώσατε 57 ανθρώπους είστε υπαίτιοι και υπόλογοι γι αυτό και είστε τόσο λίγοι». Μάλιστα, επιτέθηκε στον Μ. Λαζαρίδη λέγοντας ότι έφτασε να μας πει ότι σέβεστε τις οικογένειες του και ότι όλα πήγαν καλά! «Δεν έχετε ίχνος τσίπας να πάτε σπίτι σας. Κάποιοι εδώ μέσα δεν εξαγοραζόμαστε», συνέχισε.

Απαντώντας ο βουλευτής της ΝΔ, Νότης Μηταράκης υπογράμμισε ότι πρώτη φορά βλέπει δικηγόρο να χρησιμοποιεί την κοινοβουλευτική του θέση για να προωθήσει την εργασία της ως δικηγόρος. «Η Συμπεριφορά σας συνάδει με την ακροδεξιά παρόλο που είστε αριστερή», συμπλήρωσε.

Η κυρία Κωνσταντοπούλου υπογράμμισε ότι ο γγ της κυβέρνησης Σαμαρά έκανε ιδιωτικές συζητήσεις με την Χρυσή Αυγή και προσέθεσε «ότι δεν πρόκειται να κάνει πίσω».

Ζωή Κωνσταντοπούλουειδήσεις τώραΤέμπηΒουλή