Πολιτική | 29.03.2024 20:46

Δούκας για τη φράση «μπάτσος»: Η γνωστή μονταζιέρα χτύπησε και πάλι

Newsroom

Ανακοίνωση για τις αντιδράσεις που προκλήθηκαν από τη φράση που χρησιμοποίησε ο Χάρης Δούκας, κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου, εξέδωσε ο δήμαρχος Αθηναίων.

Ειδικότερα, σε βίντεο ο κ. Δούκας ακούγεται να έχει διάλογο με κάτοικο των Εξαρχείων και να χρησιμοποιεί τη λέξη «μπάτσος», αναφερόμενος σε αστυνομικούς. Σημειώνεται ωστόσο ότι ο δήμαρχος Αθηναίων ανέφερε τη συγκεκριμένη λέξη ενώ νωρίτερα είχε χρησιμοποιηθεί απ’ την κάτοικο των Εξαρχείων με την οποία συνομιλούσε. Στην ουσία ο ίδιος απλά επανέλαβε τα λεγόμενά της.

Η ανακοίνωση του δήμου Αθηναίων

«Η γνωστή μονταζιέρα χτύπησε και πάλι. Ο Δήμαρχος Αθηναίων επανέλαβε, για να τη διαψεύσει, φράση δημότη, ο οποίος ισχυριζόταν ότι μέσα στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου υπήρχε “γκλοπ μπάτσου”. Η φράση του δημότη “κόπηκε” σκοπίμως από το βίντεο που διακινήθηκε. Όσο για την ανακοίνωση των συνδικαλιστών των αστυνομικών και τις αναφορές περί “κατωτέρων” για το πρόσωπο του Δημάρχου, απαντάμε με μια λέξη: Ντροπή!

ΥΓ.: Είναι δυνατόν συνδικαλιστικά όργανα της ΕΛ.ΑΣ. να υιοθετούν και να προωθούν προπαγάνδα και μονταρισμένα βίντεο κυβερνητικών trolls και του γνωστού σε όλους Πλεύρη;»

Ο διάλογος

  • Χάρης Δούκας: Λέω όμως και κάτι άλλο, ότι είμαστε εδώ να συζητήσουμε τα θέματα.
  • Κάτοικος: Με το κλομπ του μπάτσου;
  • Χάρης Δούκας: Με εμάς εδώ. Είδατε εδώ κλομπ μπάτσου; Γιατί το λέτε αυτό; Θα μιλήσουμε και θα μιλήσουμε πολλές φορές.

ειδήσεις τώραδήμος ΑθηναίωνΧάρης Δούκας