Πολιτική | 09.06.2024 10:28

Ευρωεκλογές 2024 - Κασσελάκης για φραστικό επεισόδιο με δημοσιογράφο: «Κατεβάστε τα fake news»

Newsroom

Διαψεύδει ο Στέφανος Κασσελάκης πως εξύβρισε δημοσιογράφο, που κατήγγειλε δημόσια πως είχε φραστικό επεισόδιο με τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ, κατά τη διάρκεια γεύματος των πολιτικών συντακτών το μεσημέρι του Σαββάτου, παραμονή των ευρωεκλογών 2024

Τι απαντάνε από τον ΣΥΡΙΖΑ - Η ανάρτηση Κασσελάκη 

«Ψευδές, ουδέποτε συνέβη» απάντησαν συνεργάτες του κ. Κασσελάκη και πρόσθεταν: «Ουδέποτε χρησιμοποίησε αυτές τις λέξεις ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ».

Και ο ίδιος, σε ανάρτησή του στο Χ διέψευσε το περιστατικό, κάνοντας λόγο για fake news. Σχολιάζοντας την ανάρτηση του υπουργού Υγείας Αδ. Γεωργιάδη, ο οποίος παρέθεσε τα όσα κατήγγειλε ο δημοσιογράφος. ο κ. Κασσελάκης έγραψε: «Αρκούν τόσες μέρες. Κατεβάστε τα fake news παραμονή εκλογών. Παραβιάζετε την εκλογική νομοθεσία».

Τι κατήγγειλε δημοσιογράφος της «Δημοκρατίας»

Όπως αναφέρει στην ανάρτησή του ο δημοσιογράφος, όταν κάποια στιγμή ρώτησε τον Στέφανο Κασσελάκη «αν ο επιδεικτικός του τρόπος να δείχνει τα πανάκριβα σπίτια του την ώρα που ο κόσμος δεν μπορεί να σταθεί πουθενά, συνάδει με το ήθος της Αριστεράς», ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ του απάντησε: «Είσαι μαλ@@@». Ο δημοσιογράφος τότε του είπε «‘Άντε γαμ@@@ ρε φλώρε. Μαλ@@@ είσαι και φαίνεσαι» και τότε σηκώθηκε και έφυγε.

Μάλιστα, σύμφωνα με την καταγγελία του δημοσιογράφου, την προσφώνηση «είσαι μαλ@@@» την είχε χρησιμοποιήσει νωρίτερα και για άλλους συναδέλφους.

Δείτε όλες τις εξελίξεις για τις ευρωεκλογές στο Live Blog του ethnos.gr

δημοσιογράφοςΣτέφανος Κασσελάκηςειδήσεις τώραΣΥΡΙΖΑευρωεκλογές 2024Ευρωεκλογές