Πολιτική | 14.07.2024 19:15

ΣΥΡΙΖΑ για Μητσοτάκη: «Περίσσιο θράσος να μιλά για κουκούλες και συγκαλύψεις»

Newsroom

Τα «μαχαίρια» βγήκαν ανάμεσα στην κυβέρνηση και την αξιωματική αντιπολίτευση για την πολύκροτη υπόθεση της Novartis.

Αρχικά ο ΣΥΡΙΖΑ με ανακοίνωση του έθεσε το ερώτημα «γιατί η κυβέρνηση επιμένει στην αποκάλυψη της ταυτότητας των προστατευόμενων μαρτύρων» για το «σκάνδαλο Novartis», δεδομένου ότι «τα ελληνικά δικαστήρια έχουν απορρίψει επανειλημμένως τα σχετικά τους αιτήματα».

Πριν προλάβει να στεγνώσει το μελάνι από την ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ για την υπόθεση Novartis ήρθε και η απάντηση της κυβέρνησης δια του κυβερνητικού εκπροσώπου. Ο Παύλος Μαρινάκης τοποθετήθηκε δημόσια και αναρωτήθηκε μεταξύ άλλων «γιατί φοβάται ο κ. Κασσελάκης και το κόμμα του να βγουν οι κουκούλες, αν το αποφασίσει η Δικαιοσύνη;».

Για να ακολουθήσει στη συνέχεια η σκληρή απάντηση στην κυβέρνηση Μητσοτάκη για την αποκάλυψη της ταυτότητας των προστατευόμενων μαρτύρων του σκανδάλου Novartis από τον ΣΥΡΙΖΑ.

«Όλα στα φως!»

Στην ανακοίνωση που εξέδωσε ο ΣΥΡΙΖΑ κάνει λόγο για «περίσσιο θράσος να μιλά για κουκούλες και συγκαλύψεις ο κ. Μητσοτάκης» και επιμένει «Όλα στα φως!».

Η ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ αναφέρει:

«Περίσσιο θράσος να μιλά για κουκούλες και συγκαλύψεις ο κ. Μητσοτάκης, ο οποίος:

  • κρατά ακόμη την «κουκούλα» σε εκείνους που ενορχήστρωσαν τις υποκλοπές σε βάρος πολιτικών, δημοσιογράφων, επιχειρηματιών και στελεχών των ενόπλων δυνάμεων, για να μπορεί να τους χειραγωγεί (αν όχι και εκβιάζει),
  • έκανε και εξακολουθεί να κάνει τα πάντα για να  συγκαλυφθεί το έγκλημα των Τεμπών.

Ο ΣΥΡΙΖΑ και ο Πρόεδρος του, ο Στέφανος Κασσελάκης, επιμένουν: όλα στα φως!

Όπως επιτάσσει το κράτος δικαίου και όχι όπως επιχειρεί να επιβάλλει ο κ. Σαμαράς και η παρέα του, με τον Κυριάκο Μητσοτάκη να σιγοντάρει για λόγους εσωκομματικών ισορροπιών».?

ειδήσειςΣΥΡΙΖΑΣτέφανος ΚασσελάκηςΝέα Δημοκρατίαειδήσεις τώραNovartis