Πολιτική|18.07.2024 09:46

Δικηγόρος υπαλλήλου αεροδρομίου στο OPEN: «Ο Αυγενάκης δεν ακούμπησε τον εντολέα μου, θεωρούμε το θέμα λήξαν»

Newsroom

Ανακάλεσε τη μήνυση κατά του Λευτέρη Αυγενάκη ο υπάλληλος του αεροδρομίου, που δέχθηκε επίθεση από τον πρώην υπουργό, όταν του εξήγησε, πώς σύμφωνα με το πρωτόκολλο, δεν μπορεί να επιβιβαστεί στην πτήση του.

«Έχω ανέγκλητη εντολή, που δηλώνει ότι δεν επιθυμεί τη δίωξη του κύριου Αυγενάκη και δηλώνει την επιθυμία να ανακαλέσει την μήνυση για εξύβριση και απειλή που είχε καταθέσει», εξήγησε η δικηγόρος του 23χρονου υπάλληλου αεροδρομίου, μιλώντας στο OPEN και το Ώρα Ελλάδος. 

«Απόλυτα ικανοποιημένος από τη συγγνώμη»


Η ίδια έκανε λόγο για ανακρίβειες που πρέπει να αποκατασταθούν και επέμεινε ότι ο ανεξάρτητος πλέον βουλευτής δεν χειροδίκησε κατά του εντολέα της. «Δεν ξυλοκοπήθηκε. Δεν τον ακούμπησε δεν υπήρξε καμία σωματική βλάβη. Ήταν στο πλαίσιο της όλης έντασής επειδή έχασε την πτήση του και ολοκληρώθηκε εκεί», είπε χαρακτηριστικά.  

Όπως είπε ο Λευτέρης Αυγενάκης συνομίλησε με τον εντολέα της και του ζήτησε συγγνώμη. «Εξήγησε κάποιος λόγους που αφορούν τον ίδιο. Σίναι απολυτά ικανοποιημένος και θεώρησε το θέμα λήξαν». Η ίδια απέρριψε το ενδεχόμενο να φοβήθηκε εξαιτίας του στάτους του Λευτέρη Αυγενάκη και πρόσθεσε ότι όταν συνέβη το περιστατικό δεν γνώριζε καν ποιος είναι. 

Η αντίδραση Αυγενάκη

Σε χθεσινή του ανάρτηση ο πρώην υπουργός ευχαρίστησε τον νεαρό υπάλληλο για την κατανόηση, που επέδειξε και έκανε λόγο για εργαλειοποίηση του περιστατικού. 

 

«Ευχαριστώ τον Παναγιώτη για την κατανόησή του σε ένα ατυχές περιστατικό αλλά και τον συγχαίρω για το θάρρος του να αντισταθεί στην απίστευτη εργαλειοποίησή του από συγκεκριμένους κύκλους που επιζητούν την πολιτική μου εξόντωση. Μετά από 14 ημέρες αδιανόητων υπερβολών και παραπληροφόρησης χαίρομαι που επιτέλους το περιστατικό αυτό κλείνει με τον τρόπο που πρέπει. Οφείλουμε να ορθώσουμε το ανάστημα μας απέναντι στην τοξικότητα που με ευκολία κάποιοι καλλιεργούν και χαίρομαι που ο Παναγιώτης, ένας νέος άνθρωπος μας έδειξε τον δρόμο. Λυπάμαι και πάλι για την αναστάτωση που άθελά μου προκάλεσα στον Παναγιώτη».

αεροδρόμιοειδήσεις τώραεπίθεσηΛευτέρης Αυγενάκης