Πολιτική|23.08.2024 17:00

ΣΥΡΙΖΑ: Μήνυση στον Πολάκη κάνει η Λινού - «Δεν παραιτούμαι»

Newsroom

Νομικά κατά του Παύλου Πολάκη θα κινηθεί η βουλεύτρια του ΣΥΡΙΖΑ, Αθηνά Λινού, μετά και την εμπλοκή της στην υπόθεση που έφερε διαγραφή του κρητικού βουλευτή από την ΚΟ του κόμματος.

H κ. Λινού σε δηλώσεις της στο in.gr, ξεκαθαρίζει ότι δεν παραιτείται ούτε παραδίδει την έδρα της, ενώ προσθέτει πως θα κάνει μήνυση κατά του Παύλου Πολάκη.

Τι ανέφερε για το ζήτημα του Ινστιτούτου Prolepsis 

Για το ζήτημα του Ινστιτούτου Prolepsis επαναλαμβάνει πως όλα τα προγράμματα του ινστιτούτου ούτως ή άλλως, ελέγχονται από ορκωτούς λογιστές, διεθνείς ελεγκτικούς οργανισμούς, και από κρατικούς φορείς.

Επισημαίνει ότι για κάθε πρόγραμμα, υποβάλλονται εκθέσεις πεπραγμένων μαζί με οικονομικούς απολογισμούς προς κάθε ενδιαφερόμενο, οι οποίοι τα αξιολογούν όχι μόνο ως προς τη νομιμότητά τους και τη χρηστή διαχείριση των κονδυλίων, αλλά και ως προς την αποτελεσματικότητά τους.

Εδώ και μέρες, η πλευρά Πολάκη «χρεώνει» στην Αθηνά Λινού την ιστορία με τη διαγραφή του βουλευτή Χανίων από την ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ, θέμα που έχει προκαλέσει συνθήκες σύγκρουσης στο εσωτερικό του κόμματος, οι οποίες κορυφώθηκαν χθες με τον Παύλο Πολάκη να θέτει θέμα ηγεσίας.

ΣΥΡΙΖΑΠαύλος ΠολάκηςΑθηνά Λινούειδήσειςειδήσεις τώρα