Πολιτική|10.09.2024 11:30

ΣΥΡΙΖΑ: Παραιτήθηκε η Βούλα Κεχαγιά από την θέση της εκπροσώπου Τύπου

Newsroom

Την παραίτησή της από την θέση της εκπροσώπου Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ ανακοίνωσε η Βούλα Κεχαγιά με ανάρτησή της στα social media.

«Ευχαριστώ τον Στέφανο Κασσελάκη για την εμπιστοσύνη που έδειξε προς το πρόσωπό μου. Ευχαριστώ εκείνα τα στελέχη του κόμματος που με αντιμετώπισαν συντροφικά και εκείνους τους συνεργάτες που φρόντισαν για την άψογη συνεργασία μας. Ευχαριστώ τον κόσμο του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ για την αγάπη με την οποία με περιέβαλε. Ευχαριστώ τους εκπροσώπους του Τύπου και τα ΜΜΕ για την έντιμη -με πολύ ελάχιστες εξαιρέσεις-στάση τους απέναντί μου. Κοιτάω μπροστά», ανακοίνωσε η κυρία Κεχαγιά.

Ακόμη δύο παραιτήσεις από το γραφείο Τύπου

Σημειώνεται πως χτες, Δευτέρα ανακοίνωσαν την παραίτησή τους και ο διευθυντής του γραφείου Τύπου του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ, Μπάμπης Παπαδάκης καθώς και η Ευγενία Κουντούρη, που ήταν του επικεφαλής του Γραφείου Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ.

Με μήνυμά του προς τους δημοσιογράφους, ο κ. Παπαδάκης ανέφερε: «Αγαπημένοι και αγαπημένες, σας ευχαριστώ όλους και όλες για την συνεργασία όλα αυτά τα χρόνια. Αν υπήρξαν κάποιες στιγμές έντασης θέλω να γνωρίζετε ότι αυτές ήταν αποτέλεσμα της καθημερινής πίεσης από την δουλειά. Συνεργαστήκαμε καθαρά, έντιμα και με επαγγελματισμό. Ολόψυχα εύχομαι κάθε καλό».

«Θα ήθελα να σας ευχαριστήσω θερμά για την συνεργασία που είχαμε. Ο Στέφανος Κασσελάκης ως πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ με εμπιστεύτηκε και μου ανέθεσε έναν κρίσιμο ρόλο και προσπάθησα με όλες μου τις δυνάμεις να ανταποκριθώ στηρίζοντας την ανάταξη του προοδευτικού χώρου. Μετά την απόφαση της χθεσινής ΚΕ αισθάνομαι πως ο κύκλος μου ως διευθύντρια του γραφείου τύπου έκλεισε και υπέβαλα την παραίτηση μου. Εύχομαι η συνέχεια να δικαιώσει όσους πιστεύουν ακόμη στο όραμα μιας μεγάλης προοδευτικής αριστερής παράταξης. Εις το επανιδείν», δήλωσε και η κυρία Κουντούρη.

ΣΥΡΙΖΑπαραίτησηειδήσεις τώραΣτέφανος ΚασσελάκηςΒούλα Κεχαγιά