Πολιτική|16.09.2024 11:57

Γεωργιάδης: Έξαλλος με Παππά και Πολάκη on air - Φώναζε «αυτό είναι φασισμός»

Newsroom

Με τον Νίκο Παππά «τα έβαλε» ο Άδωνις Γεωργιάδης σήμερα (16/9) σε ζωντανή μετάδοση, εξαπολύοντας βαριές κατηγορίες κατά της Αριστεράς και του ΣΥΡΙΖΑ.

Ο υπουργός Υγείας εξηγούσε το σχέδιο για τις εφημερίες στα νοσοκομεία, όταν είδε πίσω από τις κάμερες τον πρόεδρο της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ, Νίκο Παππά.

«Βλέπω τον κ. Παππά που χαμογελάει απέναντι, γιατί ξέρει ότι αυτό είναι ένα δύσκολο στοίχημα. Στον ΣΥΡΙΖΑ τώρα λένε "λες να καταφέρουμε να φάμε τον Γεωργιάδη από τις εφημερίες";» είπε αρχικά, απευθυνόμενος στον κ. Παππά, ο οποίος ωστόσο δεν μπορούσε να απαντήσει, καθώς δεν ήταν στο πάνελ και απλά περίμενε να βγει μετά τον υπουργό Υγείας, στο Action24.

«Έχουν πάει να με φάνε με Novartis, με ΚΕΕΛΠΝΟ, με συκοφαντίες, με λεφτά, με διαφθορά. Τα έχω γυρίσει όλα πίσω. Τώρα εύχεται ο Παππάς. Σου λέει "λες να αποτύχει, να τον φάμε τελικά με τις εφημερίες, με τα ράντζα;". Πάλι θα αποτύχουν, όπως έτριψα στη μούρη τη Novartis. Όπως τους έτριψα στη μούρη το ΚΕΕΛΠΝΟ. Και δεν έχουν πάει να ζητήσουν μια συγγνώμη, όχι για μένα. Κυνηγάει ο Πολάκης τα παιδιά του ΚΕΕΛΠΝΟ, αποκλείει τους δημοσίους υπαλλήλους», πρόσθεσε και όταν οι δημοσιογράφοι τού είπαν πως δεν χρειάζεται να αναφερθεί ξανά στον Παύλο Πολάκη, είπε «Εντυπωσιάζομαι με την κακία σας».

«Ο Πολάκης, ο φασίστας»

«Σας λέω για δύο ανθρώπους που τους απέλυσαν από το Δημόσιο αδίκως και δικαιώθηκαν στο δικαστήριο και ολόκληρος ΣΥΡΙΖΑ δεν έχει πει μια συγγνώμη; (...). Μας λέει ο ΣΥΡΙΖΑ ότι το να απολύεις ανθρώπους, να τους αφήνεις στον δρόμο να πεθάνουν από την πείνα, αν είναι για πολιτικούς σκοπούς δεν πειράζει. Δεν πειράζει κ. Παππά», είπε έπειτα -απευθυνόμενος ξανά στον Νίκο Παππά που βρισκόταν πίσω από τις κάμερες.

Ενώ οι δημοσιογράφοι προσπαθούσαν να ρίξουν τους τόνους, ο Άδωνις Γεωργιάδης επέμεινε λέγοντας ειρωνικά και παριστάμενος τον ΣΥΡΙΖΑ, «ο Πολάκης έκανε λάθος, τι να κάνουμε; Τι να κάνουμε (...)». Μάλιστα, ανέβασε κι άλλο τους τόνους, φωνάζοντας «ο ΣΥΡΙΖΑ δεν έχει ζητήσει συγγνώμη. Ο ΣΥΡΙΖΑ δεν έχει ζητήσει συγγνώμη, για να κάνει το κομμάτι του ο Πολάκης, ο φασίστας».

«Γιατί αυτό είναι φασισμός. Να πηγαίνεις να απολύεις με εντολή υπουργού δύο υπαλλήλους, να αθωώνονται στο δικαστήριο και να μην ζητάς συγγνώμη. Αν το είχα κάνει εγώ θα με είχατε εκτελέσει στον δρόμο. Ούτε τους δύο ανθρώπους δεν λυπούνται (...). Δεν σας ένοιαζε να καταστρέψετε οικογένειες. Αυτοί είναι οι Αριστεροί», κατέληξε, φωνάζοντας και χτυπώντας το χέρι στο τραπέζι.

«Το παίζουν ανθρωπιστές, δεν είναι (...). Το μόνο που τους νοιάζει είναι το πολιτικό τους συμφέρον. Για να καταστρέψουν εμένα, δεν λυπήθηκαν δύο δημοσίους υπαλλήλους. Αυτοί είναι. Άνθρωποι χωρίς ψυχή», είπε ξανά φωνάζοντας και αφού σηκώθηκε για να φύγει, στάθηκε και κουνώντας το δάχτυλο είπε: «Είναι θέμα ανθρωπιάς και δεν έχει αναδειχθεί ως θέμα ανθρωπιάς (...)».

ΣΥΡΙΖΑΆδωνις ΓεωργιάδηςΝέα ΔημοκρατίαΠαύλος ΠολάκηςΝίκος Παππάςειδήσεις τώρα