Πολιτική|18.09.2024 14:34

ΣΥΡΙΖΑ: Την Πέμπτη η ανακοίνωση Κασσελάκη για την υποψηφιότητα; Το μήνυμα του σε βουλευτές και... τα επιπλέον κριτήρια

Newsroom

«Κλείδωσε», όπως φαίνεται, η υποψηφιότητα του Στέφανου Κασσελάκη για τις εκλογές για την προεδρία του ΣΥΡΙΖΑ. Τουλάχιστον αυτό προκύπτει από μια αναφορά που έκανε ο ίδιος σε δηλώσεις του σε ομάδα βουλευτών με τους οποίους έχει πλέον καθημερινή επικοινωνία.

Συγκεκριμένα, ο Στέφανος Κασσελάκης υποστήριξε πως θα κάνει τα πάντα για να φανεί «αντάξιος της εμπιστοσύνης της δικής σας και όλων των μελών του ΣΥΡΙΖΑ που αγωνιούν για το μέλλον του κόμματος».

Εκτιμήσεις πως οι ανακοινώσεις θα γίνουν αύριο 

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Χρήστου Τσιγουρή στο OPEN, στο τέλος της εβδομάδας, ενδεχομένως και αύριο, Πέμπτη ο κ. Κασσελάκης θα ανακοινώσει τις τελικές αποφάσεις του.

Θέματα επιπλέον προϋποθέσεων που πρέπει να έχει κάποιος υποψήφιος για την προεδρία του ΣΥΡΙΖΑ συζητήθηκαν χτες, Τρίτη.

Τέθηκαν από την πλευρά των «87» θέματα που έχουν να κάνουν με την διαφάνεια, με το πόθεν έσχες, με μεγάλες οφειλές στο δημόσιο, με το ποινικό μητρώο. Ωστόσο, στην παρούσα φάση, η διάθεση που διεφάνη στα περισσότερα μέλη του Οργάνου, ήταν πως δεν θα πρέπει να κάνουν τώρα πιο περίπλοκο το ζήτημα των υποψηφιοτήτων, ούτε να δοθεί η εντύπωση πως κινούνται κάποιοι εκδικητικά ή φωτογραφικά εναντίον κάποιου.

Στην Πολιτική Γραμματεία που θα συνεδριάσει αύριο, Πέμπτη, θα «κλειδώσει» η εισήγηση προς την Κεντρική Επιτροπή και εκεί μπορεί να θέσει κάποιος θέμα επιπλέον κριτηρίων.

ΣΥΡΙΖΑεκλογέςειδήσεις τώραΣτέφανος Κασσελάκης