Πολιτική|07.10.2024 00:36

Εκλογές ΠΑΣΟΚ - Νάντια Γιαννακοπούλου: «Άνοιξα έναν δρόμο που αποδίδει καρπούς»

Newsroom

«Νιώθω ότι άνοιξα έναν δρόμο που ήδη βλέπουμε να αποδίδει καρπούς, θα είμαι μπροστά στην πρώτη γραμμή» δήλωσε η Νάντια Γιαννακοπούλου μετά τα αποτελέσματα των εκλογών του ΠΑΣΟΚ για την ανάδειξη Προέδρου. Η κ. Γιαννακοπούλου ήρθε 6η στον πρώτο γύρο των εκλογών.

Η δήλωση

«Σήμερα είναι μια ημέρα νίκης για το ΠΑΣΟΚ. Οι 300.000 μέλη και φίλοι του ΠΑΣΟΚ έδωσαν ένα ισχυρό μήνυμα επαναφοράς του μηνύματος με την κοινωνία και ελπίδας και προοπτικής. Επωμιζόμαστε μία μεγάλη ευθύνη να μην τους απογοητεύσουμε και να γίνουμε αυτό το πλειοψηφικό ρεύμα που μετά τις 14 Οκτώβρη θα είναι ισχυρή αντιπολίτευση και άξια κυβέρνηση της χώρας όποτε γίνουν εκλογές.

Έχουμε μία εβδομάδα ακόμα. Βεβαίως, το ποιος θα εκλεγεί έχει την αξία του. Αυτό όμως που έχει μεγαλύτερη σημασία είναι η ενότητά μας. Είναι η ενεργοποίηση όλων των δυνάμεων. Είναι η πολλή δουλειά. Άνοιξα έναν δρόμο που ήδη βλέπουμε ότι αποδίδει καρπούς. Ευχαριστώ όσους με εμπιστεύτηκαν και μου συμπαραστάθηκαν.

Νιώθω ότι άνοιξα έναν δρόμο που ήδη βλέπουμε να αποδίδει καρπούς, θα είμαι μπροστά στην πρώτη γραμμή λέγοντας ένα ευχαριστώ στους χιλιάδες πολίτες που με εμπιστεύτηκαν. Θέλω να τους διαβεβαιώσω ότι θα δώσουμε τον αγώνα για τις θέσεις μας. Θα συνεχίσουμε μαζί»

Άννα Διαμαντοπούλουειδήσεις τώραΠΑΣΟΚΧάρης ΔούκαςΜιχάλης ΚατρίνηςΕκλογές ΠΑΣΟΚ 2024Νάντια ΓιαννακοπούλουΠαύλος ΓερουλάνοςΝίκος Ανδρουλάκης