Πολιτική|12.10.2024 21:49

Φάμελλος: Προσπαθήσαμε να μην γίνει κανείς αποκλεισμός - Δεν μπορεί να απολογείται ο ΣΥΡΙΖΑ για λανθασμένες αποφάσεις προσώπων

Newsroom

Την πρώτη του δήλωση μετά την απόφαση της Κεντρικής Επιτροπής, σύμφωνα με την οποία ο Στέφανος Κασσελάκης δεν μπορεί να είναι υποψήφιος πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, έκανε ο Σωκράτης Φάμελλος, μιλώντας σε δημοσιογράφους.

«Δεν υπήρξε ποτέ καμία διάθεση και προσπάθεια αποκλεισμού»

Ο ίδιος ανέφερε πως «δεν μπορεί να είναι αποδεκτές που αμφισβητούν αποφάσεις των οργάνων αλλά και αμφισβητούν το ίδιο το κόμμα και κατηγορίες περί διαπλοκής και κατηγορίες με εξώδικα δεν αντιστοιχούν σε αυτό που θεωρούμε ότι κάποιος πρέπει να έχει για να είμαστε μια μεγάλη οικογένεια και αυτό πρέπει να το περιφρουρήσουμε με πολιτικούς όρους. Η Κεντρική Επιτροπή πήρε μια πολύ σημαντική απόφαση που εξασφαλίζει και τη λειτουργία μας και την επόμενη ημέρα αλλά και μια προσυνεδριακή και εκλογική διαδικασία που θα δίνει προοπτική στην κοινωνία. 

Δεν υπήρξε ποτέ καμία διάθεση και προσπάθεια αποκλεισμού. Η πρόταση ήταν να πάμε σε εκλογή από τη βάση χωρίς κανέναν αποκλεισμό αλλά δεν μπορεί ο ΣΥΡΙΖΑ να απολογείται για λανθασμένες αποφάσεις προσώπων».

Δείτε όλη τη δήλωση σε βίντεο του ethnos.gr

Κεντρική Επιτροπήειδήσεις τώραΣΥΡΙΖΑΣωκράτης ΦάμελλοςΣτέφανος Κασσελάκης