Πολιτική|13.10.2024 09:47

Αυλωνίτης στο OPEN: Εγκληματική εσωστρέφεια στον ΣΥΡΙΖΑ - Να με διαγράψουν αύριο

Newsroom

Για «εγκληματική εσωστρέφεια στον ΣΥΡΙΖΑ» έκανε λόγο, μιλώντας στο OPEN και την εκπομπή Τώρα Μαζί ο Αλέξανδρος Αυλωνίτης, εξαπολύοντας πυρά στα στελέχη του κόμματος μετά την χτεσινή απόφαση της Κεντρικής Επιτροπής να αποκλείσει τον Στέφανο Κασσελάκη από τις εκλογές. Παράλληλα, κάλεσε να τον διαγράψουν.

«Η ιδεολογική καθαρότητα προστατεύεται από τον κ. Πολάκη;»

Όπως είπε αρχικά: «Όλη αυτή η ιστορία στην Κεντρική Επιτροπή έγινε για την ιδεολογική καθαρότητα του ΣΥΡΙΖΑ; Η ιδεολογική καθαρότητα προστατεύεται από τον κ. Πολάκη; Ο κ. Πολάκης δεν είχε πρόβλημα όταν δεν ψήφισε το νομοσχέδιο για την ισότητα των φύλων στον γάμο; Είναι ιδεολογική καθαρότητα που έχουμε βουλευτές από τους ΑΝΕΛ; Ιδεολογική καθαρότητα είναι αυτός ο άνθρωπος που ήρθε πριν από 1.5 χρόνο στην Ελλάδα, του οποίου του βάζουν πάνω στο κεφάλι του όλα τα κακά της μοίρας της Αριστεράς».

Παράλληλα, εξαπέλυσε πυρά και στην Όλγα Γεροβασίλη που «τον χαρακτήρισε ως υπονομευτή του πολιτεύματος. Αν είναι δυνατόν», σχολίασε.

Για τις εικόνες που εξελίχτηκαν έξω από την Κεντρική Επιτροπή, όπου οι υποστηρικτές του κ. Κασσελάκη φώναζαν «κάτω η χούντα της Αριστεράς», ο κ. Αυλωνίτης σχολίασε «δεν συμφωνώ με τα συνθήματα. Η Αριστερά έχει πολεμήσει την χούντα. Γελοίες καταστάσεις».

«Θα έμπαινε ποτέ ο κ. Παππάς σε μια τέτοια ηγετική θέση με καταδίκη 13-0;»

«Και ο κ. Παππάς και ο κ. Φάμελλος έκριναν ανάξιο τον άνθρωπο που τους έβαλε σε αυτές τις θέσεις. Θα έμπαινε ποτέ ο κ. Παππάς σε μια τέτοια ηγετική θέση με καταδίκη 13-0; Μπήκε και τον στηρίξανε. Ο κ. Φάμελλος θεωρεί πως είναι πολύ καλός ο κ. Κασσελάκης μέχρι πριν 3 μέρες από την Κεντρική Επιτροπή και μετά; Ο κ. Πολάκης που λέει πως έφερε τον κ. Κασσελάκη πώς εκ θαύματος διαπίστωσε πως είναι ανίκανος και τώρα επιδιώκει να καταλάβει τη θέση του;».

«Να με διαγράψουν αύριο - Μείον 4% θα πάμε»

Ο κ. Αυλωνίτης έκανε λόγο επίσης για «εγκληματική εσωστρέφεια στον ΣΥΡΙΖΑ». «Φίλοι μου είπαν πως φεύγουν από τον ΣΥΡΙΖΑ, σιχάθηκαν την εικόνα που βλέπουν».

«Αυτό το χάλι θα υπηρετήσω; Που μας πιάνει στο στόμα της η δεξιά και χαιρέκακα χαμογελάει», σχολίασε  και κάλεσε «να με διαγράψουν αύριο, να διαγράψουν όσους έχουν μια θεσμική φωνή».

Παράλληλα, τόνισε «όχι 4%, -4% θα πάμε», προεξοφλώντας την πορεία του ΣΥΡΙΖΑ. 

ειδήσεις τώραΣωκράτης ΦάμελλοςΝίκος ΠαππάςΣτέφανος ΚασσελάκηςΣΥΡΙΖΑΠαύλος ΠολάκηςεκλογέςΌλγα Γεροβασίλη