Πολιτική | 11.11.2018 12:21

Ακης Τσοχατζόπουλος: Μυθεύματα τα 19.000.000 ευρώ σε κρύπτη

Σοφία Σπίγγου

Σχετικά με δημοσίευμα εφημερίδας με τίτλο «Θησαυρός σε σπίτι πολιτικού του ΠΑΣΟΚ» και το οποίο συνέδεε τον Άκη Τσοχατζόπουλο με την ανεύρεση ποσού 19.000.000 ευρώ σε κρύπτη, ο πρώην ΥΕΘΑ Άκης Τσοχατζόπουλος έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«…Μετά και την χθεσινή επίσημη Ανακοίνωση του Υπουργείου Προστασίας του Πολίτη και της ΕΛ.ΑΣ ότι ΟΥΔΕΠΟΤΕ έλαβε χώρα περιστατικό, όπου ειδικές δυνάμεις της εφόρμησαν σε οικία στο Παλαιό Ψυχικό και εντόπισαν σε «κρύπτη» τεράστια ποσά, που δήθεν ανήκουν σε μένα, οι φτηνοί συκοφάντες και λασπολόγοι της εφημερίδας θα λογοδοτήσουν στη Δικαιοσύνη. 

Δεν το έκαναν βεβαίως τυχαία. Γνωρίζουν ότι αναμένεται η έκδοση απόφασης από τον Άρειο Πάγο στην αναίρεση μου και θεωρούν ότι με τον χυδαίο αυτόν τρόπο θα μπορούσαν να επηρεάσουν την κρίση των δικαστών εναντίον μου. Σπεύδουν όμως - παράλληλα - να προσφέρουν και τις «υπηρεσίες» τους σε διάφορα «κέντρα» που εργάζονται για την ολοσχερή εξόντωσή μου.  H κοινωνία έχει πλέον γυρίσει οριστικά την πλάτη σε τέτοιου είδους στημένα παιχνίδια, που όλοι γνωρίζουν ποια συμφέροντα εξυπηρετούν ειδικά τη δεδομένη χρονική στιγμή…».

H ανακοίνωση του ΠΑΣΟΚ

«Η αήθης επίθεση λάσπης κατά του ΠΑΣΟΚ συνεχίζεται. Την περιμέναμε εξάλλου. Πρωταγωνιστές των fake news και πάλι οι γνωστοί εκφραστές του Καραμανλισμού, οι θερμοί υποστηρικτές του ομοϊδεάτη τους Υπουργού των ΣΥΡΙΖΑ/ΑΝΕΛ, που ως γνωστόν ειδικεύεται διαχρονικά στις προβοκάτσιες. Και πάλι εξευτελίστηκαν. Ας γνωρίζουν, όμως, ότι πίσω έχει η αχλάδα την ουρά» αναφέρει ανακοίνωση του ΠΑΣΟΚ με αφορμή σημερινό δημοσίευμα εφημερίδας.

Παράλληλα το μεσημέρι του Σαββάτου η Ελληνική Αστυνομία διέψευσε το συγκεκριμένο δημοσίευμα. «Καμία Υπηρεσία της Ελληνικής Αστυνομίας δεν πραγματοποίησε επιχείρηση σε οικία στο Παλαιό Ψυχικό» αναφέρει η ΕΛ.ΑΣ. Στο επίμαχο κείμενο αναφερόταν ότι σε έφοδος των αρχών βρέθηκαν 19.000.000 ευρώ σε κατοικία πολιτικού στελέχους του ΠΑΣΟΚ. 

Άκης Τσοχατζόπουλος