Προανακριτική για τα Τέμπη: Εξώδικη δήλωση συγγενών - «Να οδηγηθούν στην τακτική δικαιοσύνη και όχι στο Δικαστικό Συμβούλιο»
Με την… παραλαβή ενός εξωδικού από συγγενείς θυμάτων ξεκίνησε η συνεδρίαση της Προανακριτικής Επιτροπή🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Με την… παραλαβή ενός εξωδικού από συγγενείς θυμάτων ξεκίνησε η συνεδρίαση της Προανακριτικής Επιτροπής. Ο πρόεδρος της Επιτροπής, Παναγή Καππάτος διέκοψε τη συνεδρίαση προκειμένου να το παραλάβει από το δικαστικό επιμελητή.
Τι ζητούν οι συγγενείς
Η εξώδικη διαμαρτυρία προέρχεται από τον Χρήστο Κωνσταντινίδη συζύγου της Βασιλικής Χλωρού και της Αικατερίνης Τσελεπή – Βουτσινά, αδελφής του Ιωάννη Βουτσινά ως επιβάτη της αμαξοστοιχίας IC 62 που ενεπλάκη στην πολύνεκρη σιδηροδρομική τραγωδία των Τεμπών της 28.2.2023.
Οι συγγενείς ζητούν μεταξύ άλλων όλοι οι εμπλεκόμενοι να οδηγηθούν ενώπιον της Τακτικής Δικαιοσύνης, σύμφωνα με το άρθρο 8 του Συντάγματος και την ισχύουσα για όλους τους πολίτες νομοθεσία και όχι σε οποιοδήποτε Ειδικό Δικαστήριο ή Ειδικό Δικαστικό Συμβούλιο του άρθρου 8 του ν. 3126/2003
Μεγάλη η νύχτα για τον Ιμάμογλου: «Θα μηνύσω όσους εμπλέκονται στη παράνομη σύλληψή μου»- Σοβαρά επεισόδια στις συγκεντρώσεις
Τέμπη: Νέα ηχητικά ντοκουμέντα μετά από τη μοιραία σύγκρουση των τρένων - «Εκτροχιάστηκε το τρένο, υπάρχει φωτιά»
Ναυάγιο στο Φαρμακονήσι: Ένας νεκρός μετανάστης - Μεγάλη επιχείρηση του Λιμενικού
Έσβησαν τα φώτα στην Ακρόπολη για την Ώρα της Γης
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr