Παπακώστα: Όλοι οι πρωθυπουργοί έχουν περάσει από σκάφη
«Έχει δικαίωμα ο καθένας να έχει φίλους και έχουν δικαίωμα οι φίλοι του να τον φιλοξενούν» ανέφερε η υφυπουργός Προστασίας του Πολίτη🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Η υφυπουργός Προστασίας του Πολίτη, Κατερίνα Παπακώστα, σχολίασε το ζήτημα των διακοπών του Αλέξη Τσίπρα στη θαλαμηγό του ζεύγους Παναγοπούλου, λέγοντας πως «έχει δικαίωμα ο καθένας να έχει φίλους και έχουν δικαίωμα οι φίλοι του να τον φιλοξενούν».
Μιλώντας στον ΣΚΑΙ, σημείωσε ότι «όλοι οι Πρωθυπουργοί έχουν περάσει από σκάφη» και ότι «αν δεν διακατεχόμαστε από Ευρωπαϊκό Επαρχιωτισμό όλοι οι πολιτικοί θα πρέπει να δηλώνουμε πού θα πάμε διακοπές».
Αναφερόμενη στο ζήτημα της πρότασης μομφής στην οποία προέβη η ΝΔ με αφορμή την επίθεση του Αναπληρωτή Υπουργού Υγείας Παύλου Πολάκη στον υποψήφιο ευρωβουλευτή της ΝΔ Στέλιο Κυμπουρόπουλο, η οποία και μετατράπηκε σε ψήφο εμπιστοσύνης από την Κυβέρνηση, η Υφυπουργός τόνισε πως για εκείνη η ψήφος εμπιστοσύνης αφορά την κοινωνική ατζέντα του ΣΥΡΙΖΑ.
«Θα στηρίξω την κυβέρνηση στην κοινωνική ατζέντα» τόνισε συγκεκριμένα, προσθέτοντας πως συνεργάζεται με τον Πολάκη έτσι όπως συνεργάστηκε και με το ΠΑΣΟΚ στο παρελθόν.
Μπορεί ο Ιμάμογλου να είναι υποψήφιος για την Προεδρία; Τι ορίζει το Σύνταγμα και τα μέσα που διαθέτει
Αποκαλύπτεται το πιο άγριο πρόσωπο του Εμφυλίου: Ανασκαφές και για άλλα οστά εκτελεσθέντων στο Επταπύργιο
Εκστρατεία ενημέρωσης ΕΚΠΑ σε μελλοντικούς φοιτητές: Οι επιλογές σπουδών και η συμπλήρωση του μηχανογραφικού
Ο Ευαγγελισμός της Θεοτόκου και γιατί μπακαλιάρος στο τραπέζι μας – Ακόμα και τα χελιδόνια δεν χτίζουν σήμερα φωλιές…
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr