Κόσμος|05.07.2021 12:18

ΗΠΑ: Σοκ από βίντεο που δείχνει δύο γυναίκες να κλωτσάνε άστεγο

Newsroom

Ένα βίντεο, που δείχνει δύο γυναίκες να κλωτσάνε και να τραβάνε τα μαλλιά ενός άστεγου στο Λος Άντζελες, κάνει τον γύρο του διαδικτύου. Σύμφωνα με τη Daimly Mail, οι δύο τους ισχυρίζονται ότι ο λόγος της επίθεσής τους προς τον άστεγο ήταν ότι αυτός τούς έπιασε το στήθος. Ο νεαρός άνδρας είναι ανεπιθύμητος από τους κατοίκους της περιοχής της Venice Beach, όπου κοιμάται, αφού, όπως επισημαίνουν, εκδηλώνει βίαιη συμπεριφορά και είναι χρήστης ναρκωτικών.

Στο βίντεο, οι δύο γυναίκες, γυναίκες γρονθοκοπούν, τραβάνε τα μαλλιά του άστεγου και του ρίχνουν κλωτσιές στην πλάτη , με τους περαστικούς να μην δίνουν καμία σημασία στο απάνθρωπο θέαμα. Ο ίδιος ο άνδρας δεν φαίνεται να είναι σε θέση να αντιδράσει.

Μετά την καταγραφή του βίαιου σκηνικού, οι αρχές του Λος Άντζελες πέρασαν σε ξήλωμα των πρόχειρων σκηνών όπου διαμένουν χιλιάδες άστεγοι στη Venice Beach. Τους τελευταίους μήνες έχουν αυξηθεί οι ανησυχίες σχετικά με την ασφάλεια της γειτονιάς, αφού τα πρόχειρα καταλύματα των αστέγων έχουν αυξηθεί, ενώ, σύμφωνα με το Fox News, από τα τέλη Μαΐου, έχουν αυξηθεί κατά 132% οι επιθέσεις για τις οποίες ύποπτοι ήταν άστεγοι άνδρες.

Όλες οι ειδήσεις

Κορονοϊός: Αυξημένη διασπορά φέρνει στο τραπέζι νέα μέτρα – Ξορκίζει το lockdown η κυβέρνηση, προβληματισμένοι οι ειδικοί

Ταξίδι με πλοίο: Το αδιαχώρητο στο λιμάνι του Πειραιά με φόντο τα νέα μέτρα – Ουρές δεκάδων μέτρων

Τουρισμός για Όλους: Ανοιξε η πλατφόρμα για τις αιτήσεις – Αναλυτικές οδηγίες για υποβολή

Πώς βλέπουν τα νέα μέτρα οι άνθρωποι του Πολιτισμού: «Παραμένουμε πληττόμενες επιχειρήσεις»

επίθεσηβίντεοΛος Άντζελεςάστεγος